Okna a dveře

Dveře PORTA DOORS – mnoho variant a použití

Sortiment dveří PORTA DOORS je opravdu široký – interiérové, vchodové, bezpečností či dveře do vlhkých a zátěžových prostorů. Základem je důmyslná konstrukce, aby dveře byly pevné a stabilní. Vzhled dveří pak určuje povrchová úprava. Nejběžnějším typem jsou dveře otočné, ale stále častěji navrhují designéři dveře posuvné, skládací či kyvné. Smyslem je co nejvíce využít prostor, usnadnit otevírání a manipulaci a také přinést do interiéru vítanou změnu. Například posuvné dveře instalujete snadno s posuvným mechanismem do stropu či na zeď, ale pokud hledáte dokonalost, pak je pro vás ideální stavební pouzdro. Dveře pak zasouváte přímo do zdi. Pouzdro dveře skryje.

 

A jaký povrch vybrat? Dveře plné či se skleněnými výplněmi? Dveře PORTA DOORS používají zasklení bez rámečků, což vypadá skvěle. V nabídce je na 30 dekorů s přírodní dýhou i z exotických dřevin. Ale do kurzu se dostávají odolné laminátové povrchy s imitací dřeva, v barevném provedení či s povrchovou fólií.  Tolik povrchových úprav vás ani nenapadne, co vám dveře PORTA DOORS mohou nabídnout. Nejžádanější jsou nyní speciální povrchy Porta Synchro 3D a Porta Perfect 3D, které věrně imitují odstíny dřeva včetně jeho struktury, ale jsou zcela v jiných cenových relacích než přírodní dýhy.   

Dveře PORTA DOORS, které dodává a montuje firma Studio Interiér Janíček, mají samozřejmě běžné obložkové zárubně, na které jste zvyklí. Ale co si prohlédnout bezobložkové či skryté zárubně?  Umožňují, aby dveře byly ve stejné rovině se stěnou, což působí v interiéru velmi dobře a čistě. Dojem z dokonalé stěny neruší žádné výčnělky. U posuvných dveří lze využít bezobložková stavební pouzdra. K dispozici jsou varianty EVO LINE a ABSOLUTE. Abyste si udělali představu, navštivte největší český showroom dveří a zárubní v Mladé Boleslavi.  

 

STUDIO INTERIER – JANÍČEK, s.r.o.   

Ptácká 294, Mladá Boleslav

Telefon: 326 701 075

Mobil: 608 108 080

www.studio-interier.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *