Okna a dveře

Nevyhazujte peníze oknem!

Máte v zimě okno obložené ručníky a utěrkami, aby přes něj neprofukovalo? Pak je nejvyšší čas přejít na plastová okna !

Každé okno jednou doslouží. Ať už je to způsobeno tím, že se začne rozpadat rám, profil či komory mezi okny, tak Vás pak čeká nevyhnutelná investice do nových oken. A proč neinvestovat do něčeho, co je ověřené, kvalitní a hlavně dlouho vydrží. To vše splňují plastová, ale i dřevěná okna nové generace, která Vám zajistí, že z Vašeho bytu už neunikne ani trocha tepla.

Široký výběr skleněných výplní, výtečné izolační vlastnosti, kvalitní profil, přiměřená cena – tím vším se okna 21. století vyznačují. Jsou vhodné i do horských oblastí, kde vane silný vítr, protože jejich kvalitní a dobře navržená konstrukce odolá i silným poryvům větru. Navíc pokud by Vám plastová okna nezapadla do Vašeho domu po babičce, pak můžete zvolit okna dřevěná, jež díky moderním lakům odolají i vysoké vlhkosti a mechanickému poškození.

Při instalaci nových oken také jistě zahodíte svůj starý parapet, na kterém se mnohdy podepsal zub času více, než na samotných oknech. Parapety, díky široké škále odstínů a materiálů, ze kterých jsou vyráběny, jistě podtrhnou krásu nových oken. Díky moderním technologiím jsou dnes schopny firmy imitovat vzor buku, mahagonu, mramoru a spousty dalšího.

Nová plastová a dřevěná okna dnes jistě neznamenají, že se zadlužíte Vy i Vaši potomci. Ceny šly za poslední léta strmě dolů a navíc narazíte na nejrůznější akce a slevy. Pokud hledáte nějakou firmu zrovna teď, podívejte se například na stránky OknoPlastik.cz, kde aktuálně probíhá letní až 50% sleva na nová okna.

Nenechte utíkat Vaše peníze netěsným oknem! Připravte se na zimu již teď a nechte si vyměnit okna profesionály v oboru!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *