Okna a dveře

Objevte dveře se „skrytými“ zárubněmi

Objevte tzv. skryté zárubně pro otočné dveře nebo bezobložková stavební pouzdra pro posuvné dveře.

Modernímu vzhledu stěn pomohou skryté zárubně. Instalují se do stěn, takže nejsou vidět. Stěna a dveře jsou v jedné rovině z obou stran a mezi nimi jsou jen úzké spáry. Stěny místností s takovými dveřmi působí čistě a jednolitě, lze tak vytvářet velké barevné plochy, které nic neruší. U posuvných dveří stejného dojmu dosáhnete díky technologii bezobložkových stavebních pouzder. Firma JAP jako jediný výrobce v Evropě nabízí ucelenou řadu otočných a posuvných dveřních systémů. Například pro posuvné dveře to jsou bezobložkové modely stavebních pouzder Latente Line, Evo Line a Absolute Line.

Dveře se zasouvají přímo do zdi

Výhoda stavebních pouzder spočívá v tom, že při rekonstrukci bytu nebo při nové výstavbě se přímo do stěny zabuduje celé pouzdro, které obsahuje rám a „kapsu“, do níž se posuvné dveře zasunou.  Po finální úpravě, která pouzdro skryje, se pak posuvné dveře zasouvají přímo do zdi. A to jak zděné, tak i sádrokartonové stěny. Pro stavební pouzdra JAP jsou kompatibilní dveře SAPELI a dveře Porta DOORS. V interiérech jsou atraktivní také celoskleněné dveře, které mohou být otočné i posuvné. Novinkou je grafosklo s vlisovaným grafickým či textilním motivem. Grafosklo se používá i jako obklad kuchyní.

Systémy otočných i posuvných dveří, celoskleněné dveře JAP dodává a instaluje firma Studio Interiér Janíček. S programy pro interiéry bytů začala v roce 1999. Stále však rozšiřuje sortiment o další bytová zařízení a doplňky, takže nyní má v nabídce například půdní stahovací schody, schodiště i zábradlí a všechny druhy podlah. Jejich ucelený sortiment pro byty si lze „osahat“ v největším české showroomu dveří a zárubní v Mladé Boleslavi. Na ploše 250 m² uvidíte například na 120 druhů dveří a zárubní, všechny modely stavebních pouzder, grafosklo i nové pískované sklo.

STUDIO INTERIER – JANÍČEK, s.r.o.  

Ptácká 294, Mladá Boleslav

Telefon: 326 701 075

Mobil: 608 108 080

www.studio-interier.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *