Okna a dveře

Okenní systém Kömmerling 88plus je vhodný také pro pasivní domy

Okenní systém značky Kömmerling 88plus se stavební hloubkou 88 mm nabízí při použití izolačních vložek také variantu vhodnou pro pasivní domy. Tato vysoká izolační schopnost je doložena certifikátem renomovaného institutu Dr. Feist v Darmstadtu. Dosažením této mety se Kömmerling 88plus s parametrem Uf = 0,79 W/(m2 K) stává výzvou v efektivním hospodaření s tepelnou energií pro všechny konkurenční výrobce.

Je překvapivé, že konstruktérům profilů značky Kömmerling se podařilo dosáhnout těchto skvělých izolačních hodnot při relativně malé stavební hloubce 88 mm. Kömmerling 88plus je tak zajímavý nejen z hlediska hospodaření s tepelnou energií, ale také jako součást jednoduché a vkusné architektury. Partneři z řad výrobců oken, kteří používají systémy Kömmerling 88plus, mohou nyní zahájit také výrobu oken určených pro pasivní domy. Jejich majitelé jistě ocení štíhlé pohledové plochy zajišťující vysokou prostupnost světla, tedy možnost dalších úspor energie.

Pro architekty a stavebníky je tento systém z mnoha pohledů dobrou zprávou, že při řešení energeticky úsporných staveb nemusí slevovat ze svých ambicí vytvářet zajímavou architekturu bez tvůrčích omezení. Jejich záměry jsou ještě navíc podpořeny i širokou škálou barevného spektra vnějších povrchů oken a dveří u variant s hliníkovým opláštěním AluFusion.

Účinná tepelná izolace umožňuje Uf – hodnotu 0,79 W/(m2 K), čímž okenní systém Kömmerling 88plus pro pasivní domy nastavuje nová měřítka energetické účinnosti.

Více informací na www.kommerling.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *