Okna a dveře

Plastová okna a dveře s garancí původu

Proč plastová okna s garancí původu?

Před pár lety vyrábělo plastová okna v ČR více než 300 firem. Tlak na ceny a pokles poptávky, dostal výrobce pod tlak. Řada z nich výrobu ukončila nebo zvolila cestu prodeje levných, ne vždy kvalitních oken ze zahraničí.
Plastová okna lze pořídit se slevami snů. Radost nad levným nákupem, mohou vystřídat velké nepříjemnosti. Problém může nastat, když je potřeba servis nebo oprava, a to se může stát až po několika letech používání. Ti, kdo koupili buď vědomě, nebo nevědomky plastová okna od společností, které je dovážejí ze zahraničí, mohou být nemile překvapeni. Problém nemusí být jen jazyková bariera.

Kdo zajistí servis na plastová okna?

Plastová okna jsou prakticky bezúdržbová, může ale dojít k jejich poškození. Jedním z nejčastějších problémů je kroucení a svěšování křídel. Pokud okno nemá dostatečné výztuhy rámů i křídel, obvykle se to po pár letech projeví. Při nedostatečné péči o kování začnou časem okna drhnout a špatně těsnit, při opotřebení namáhaných částí, je třeba odborná výměna. Již při koupi stojí za to uvažovat, kdo za pár let poskytne servis, na který má zákazník právo.

Skutečný problém je případ, kdy dodavatel plastových oken zanikne. Při výběru je obezřetnost na místě. V současnosti je na trhu již několik případů, kdy majitel přivedl firmu k zániku a po čase otevřel novou firmu na plastová okna jen s jiným názvem.

Zákazník by měl vědět, kde byla plastová okna vyrobena. V případě zániku prodejce musí mít zákazník možnost obrátit se přímo na výrobce, který převezme záruky. Plastová okna jsou dlouhodobou investicí, nestačí soustředit se jen na to, jak levně je získat. Vyplatí se přemýšlet i o zdánlivých banalitách. Kdo zajistí výměnu izolačního skla při jeho rozbití, zaručí zachování izolačních vlastností a nepoškodí okenní křídla? Jak dlouho bude dodání skla trvat?

Co poskytne garance původu plastových oken?

Plastová okna a dveře značky OTHERM jsou přední značkou plastových oken v ČR. Dlouhá tradice výroby, důraz na kvalitu a příslušnost k největšímu výrobci oken v ČR společnosti Window Holding a.s. garantuje kvalitu a spolehlivost.

Plastová okna OTHERM jsou prodávána převážně prostřednictvím smluvních partnerů, které si firma pečlivě vybírá. Značka poskytne zákazníkům vždy víc. K dodaným produktům obdrží zákazník CERTIFIKÁT GARANCE PŮVODU. Ten zákazníkovi zajistí, že při zániku prodejce, přebírá záruční i pozáruční servis na produkty přímo výrobce oken a dveří. Zákazník také získá jistotu, že plastová okna byla vyrobena v ČR v jednom z pěti výrobních závodů společnosti Window Holding a.s.

Certifikát potvrzuje pravost značky. Jsou případy, kdy někteří prodejci vzbuzují v zákaznících dojem, že si jim dodají kvalitní plastová okna, ve skutečnosti jde jen o výrobky nízké kvality obvykle vyráběné mimo území ČR.

Až budete vybírat plastová okna, oslovte poptávkou také tradičního a spolehlivého výrobce oken značku okna Otherm. S okny OTHERM máte jistotu, že výrobce oken se o Vás v případě problémů postará.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *