Okna a dveře

Plastové vchodové jak je neznáte

Vchodové dveře podle Vašeho gusta

Plastové vchodové dveře jsou vhodné jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce. Představují vhodnou volbu zejména k novým plastovým oknům. Velmi dobře tak lze sladit barvu oken i dveří.

Plastové dveře jsou podobně jako plastová okna vyrobeny z plastového profilu. Tvarovou a rozměrovou stabilitu zajišťuje masivní výztuha v rámu i křídle dveří. Výplň dveří je buď kvalitní izolační zasklení, nebo izolační výplň, kterou lze volit v široké škále provedení. Zajímavé možnosti poskytují kombinace s bočními nebo horními nadsvětlíky.

Plastové vchodové dveře s překryvnou výplní

Značka VEKRA nabízí také plastové vchodové dveře s překryvnou hliníkovou výplní. Vylepšení dveří spočívá v tom, že z venkovní strany se na dveřní křídlo pevně připojí hliníková deska. Ta kryje křídlo i výplň a po obvodu pak přiléhá na pryžové těsnění rámu dveří.

Překryvná výplň přispívá k podstatnému vylepšení vlastností plastových dveří. Celkově je zpevní, lépe odolávají svěšování i případnému poškození. Zlepší se také zvuková a tepelná izolace.

Velkou výhodou těchto plastových dveří je zcela hladký design, který velmi usnadňuje jejich čištění. Široká nabídka designových možností a barevných variant plastových vchodových dveří s překryvnou výplní umožňuje vybrat si dveře podle vlastního vkusu.

VEKRA dodává plastové vchodové dveře standardně s tříbodovým bezpečnostním zámkem. Kování je plně seřiditelné, na přání je možné dveře osadit elektronickými bezpečnostními a ovládacími prvky. Samozřejmostí je široká nabídka madel, klik, dopisních vhozů a dalších prvků. Samozřejmostí je hliníkový práh s úplně přerušeným tepelným mostem pro účinnou ochranu před prochlazováním, průvanem, prachem i vlhkostí.

VEKRA je tradiční český dodavatel oken a dveří. V nabídce jsou okna a vchodové dveře pro každý typ stavby.  VEKRA to je Vaše jistota správné volby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *