Okna a dveře

Renesance luxferů

Kromě klasických skleněných tvárnic z čirého a matného skla lze na trhu dostat novinku, která ohromí každého, kdo prahne po moderním pojetí bytových prostor. Jedná se o luxfery X-LIGHT, což jsou v podstatě standardní skleněné tvárnice v matném provedení formátu 19x19x8 cm, jejichž vnitřní prostor je nasvícen prostřednictvím vysoce svítivých LED diod.

Nasvícením vnitřního prostoru skleněných tvárnic získáme zcela nový vzhled luxferových stěn v interiéru, jejichž barevnost můžeme podle nálady měnit přepínáním barev či volit jejich skokové nebo plynulé změny. Barvy působí na náš organismus prostřednictvím zraku, takže “světelná terapie “ vyvolává s ničím jiným nesrovnatelnou, jemnou a uklidňující světelnou atmosféru a světelné efekty.

Změnou barevného spektra můžeme také měnit atmosféru interiéru v závislosti na aktuální náladě nebo probíhající činnosti. Další zcela jistě podstatnou výhodou skleněných tvárnic X-LIGHT je velice nízká spotřeba energie (tvárnice = 0,3 W) a nezahřívání tvárnic. Barevné luxfery tak předčí ostatní světelné spotřebiče a navíc vytvoří náladu přesně podle našeho psychického rozpoložení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *