Okna a dveře

Udělejte si v ložnici příjemné přítmí díky zcela zatemňujícím roletám

Příjemný vzhled a funkčnost

Rolety se na oknech mnoha nemovitostí objevují již po několik let. Za tu dobu došlo k jejich velkém zdokonalení, jak co se týče materiálů, z nichž se vyrábí, tak funkčnosti a designu. Ať už chcete, aby vaše ložnice působila jednoduše, elegantně, honosně nebo moderně a trendy, z nabídky si zajisté vyberete.

Zcela zatemňující rolety Itzala si můžete pořídit ve čtyřech barevných provedeních. V elegantní bílé, která se zároveň hodí kdekoli, příjemné přírodní béžové, výrazné a nepřehlédnutelné modré, nebo moderní šedé, jež dotvoří k dokonalosti interiér zařízený v posledním trendy stylu.

Nebojte se složitostí či manipulace

Možná vás u stínicí techniky odrazuje to, že se snadno pokazí a často ji musíte alespoň drobně opravovat. Toto však dávno neplatí, s takovou potíží jsme se setkávali u nekvalitních žaluzií. Léta používání přinesly inovace, které společnosti při výrobě používají. I na poli rolet jde výrobcům o to, aby byli uživatelé spokojeni a manipulace s roletou nepřinesla komplikace dospělým, ale ani dětem. I jim totiž okna pro vydatný spánek zastiňujeme.

Zcela zatemňující rolety Itzala se ovládají ručně, stačí je zatáhnout za spodní lištu a stáhnout či vysunout do polohy, v jaké ji chcete ponechat.

Netrapte se přebytkem světla či svitem měsíce. Zatemněte výplně oken během chvilky. Montáž je rychlá a snadná, za pár chvil od doručení rolet k vám domů se budete těšit jak z účinku, tak z okořenění pokoje, které mu zcela zatemňující roleta přinese.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *