Ostatní

Děti: Zpátky do školy!

Vypravit dítě do školy není levnou záležitostí, to ví každý rodič, který dnes podobnou situaci řeší. Je třeba koupit vše od školní tašky, přes penály, psací a kreslící potřeby, speciální učební pomůcky na jednotlivé předměty až po velké množství sešitů. Náklad na jednoho školáka se tak může vyšplhat z několika set až na několik tisíc – záleží, co si mohou rodiče dovolit.

 

Většina z nás dostává do schránek letákové akce největších řetězců, zpravidla ale jen některých z nich a často i nepravidelně. Často tak přijdete o leták hypermarketu, který je o pár kilometrů dál od vás, přesto není problém k němu během chvíle dojet automobilem. Podobné problémy řeší portál AkcniCeny.cz, na kterém najdete letáky drtivé většiny hypermarketů a supermarketů, které nabízejí nabídky „zpátky do školy“.

 

Na AkcniCeny.cz je možné jak prohlížet letáky, tak vyhledávat pomocí klíčového slova v databázi akčního zboží. Vybrané zboží si pak můžete přidávat přímo z výpisu zboží do nákupního seznamu. Ten si lze vytisknout, poslat sms, případně zobrazit v mobilní aplikaci a při nakupování pak pohodlně odškrtávat položky, které už máte koupené.

Kde nabídky letáků naleznete: AkcniCeny.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *