Ostatní

Jak odstranit grafitti z fasády nebo vrat profesionálně

Ta by, díky své špičkové technologii a znalosti jednotlivých povrchů, měla přesně vědět, jak účinně odstranit graffiti aniž by došlo k poškození samotného povrchu. Čištění fasád od graffiti tedy není složitý proces, ale musí se k němu přistupovat zodpovědně.

Opravdu profesionální firma, jako například pražská firma Ars, vám odstraní sprejerské výtvory z většiny umělých i přírodních materiálů, a to bez jakéhokoli poškození. Její technici mají bohaté zkušenosti například s čištěním fasád, dveří, karoserií, výtahů, garážových vrat, ale třeba i interiérových poštovních schránek. Kromě toho poskytují záruku kvality. Na svých internetových stránkách deklarují, že v případě neúspěšného a neúplného vyčištění zákazník nic neplatí.

A co víc. Firma Ars se neomezuje na samotné čištění povrchů a tedy řešení důsledků sprejerství. S vandaly se snaží opravdu bojovat. Proto svým klientům nabízí aplikaci tzv. antigraffiti nátěrů, které povrch ochrání před vsáknutím případných sprejů. K aplikaci nátěrů přitom poskytuje servis až na 3 roky zdarma.

Ať už je váš problém se sprejery jakýkoli, obraťte se na profesionály. Poradí si takřka s čímkoli a to nejenom efektivně, ale i rychle. Odstranění zpravidla probíhá do 12 hodin od nahlášení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *