Ostatní

Předvánoční veletrh na výstavišti v Praze opět oslní návštěvníky svými vánočními dekoracemi.

Návštěvníci tak mohou v dostatečném časovém předstihu nakoupit neotřelé dárky, vánoční dekorace, ale i tradiční slavnostní pochutiny a delikatesy. Kromě nezbytného vánočního sortimentu připraví vystavovatelé na svých reprezentativních expozicích také nabídku různorodého, kvalitního spotřebního zboží. Přímo čeští výrobci a výhradní dovozci představí své zajímavé výrobky z oboru hraček, módy a módních doplňků, sportu, kosmetiky a zdravého životního stylu, potřeb pro domácnost, bytového textilu, ale i služeb nejrůznějšího charakteru.

 

Soutěž o volné vstupenky na tento veletrh naleznete ZDE

 

Mnohá zvučná jména českých firem mluví za vše. Na veletrhu budou vystavovat, ale především také prodávat  za velice výhodné ceny, například firmy KARLOVARSKÝ PORCELÁN, bižuterie značek MADE IN JABLONEC a SWAROVSKI, H&D HOME DESIGNMĚSTSKÁ DIVADLA PRAŽSKÁ, AXON SPORT, FYTOPHARMA, MODĚVA, VŘÍDLO KARLOVY VARY a mnohé další.

Příjemné překvapení čeká na návštěvníky také ve formě DOPROVODNÉHO PROGRAMU.

Ve Vstupní hale předvedou svá milá vystoupení dětské pěvecké a taneční soubory. Vystavovatelé z oboru GASTRA  přichystají ochutnávky, připraveny budou i herny a výtvarné dílny  pro děti.

Relaxaci a vánoční atmosféru  zpříjemní stylové kavárny, linoucí se koledy i profesionální vánoční výzdoba, o kterou se v letošním roce postará renomovaná firma MK MONT ILLUMINATIONS z Klášterce nad Ohří.

Stylový ČESKÝ JARMARK, který bude  součástí veletrhu, rozšíří komplexnost nabídky o vyhledávané řemeslné výrobky jako je keramika, dřevěné hračky, rukodělný textil a další tvůrčí doplňky. 

Každý návštěvník se  může do veletržního vánočního dění zapojit dokonce i aktivně.

Tradičně proběhne SOUTĚŽ O NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ STROMEK. Stromky budou naaranžovány vystavovateli a jejich hodnocení proběhne formou návštěvnické ankety. Výherci ankety mohou navíc získat zajímavé výherní ceny. Krásnou tradicí se stala také spolupráce veletrhu s nadací

KLOKÁNEK. Děti zdobí vlastnoručně vyrobenými ozdobami vánoční soutěžní strom, pod který jim  návštěvníci i vystavovatelé kladou dárky. I dárek od vás určitě najde ty správné rozzářené oči.

STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY nabídnou opravdu vše, co k předvánoční atmosféře patří. Originální a kvalitní dárky pro celou rodinu, zábavu, relaxaci i inspiraci. Nespornou výhodou pro předvánoční veletrh zůstává i velice snadná dostupnost  areálu, který se nachází přímo u stanice metra a dále výstaviště disponuje velkokapacitním parkovištěm.

Jste srdečně zváni na akci s puncem KOUZLA VÁNOC.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *