Ostatní

Tendence 2008 – nejprestižnější veletrh interiérů v ČR

Novinkou bude sekce Designu, kde se budou prezentovat společnosti, jako jsou např.: DEFAKTO, JAVORINA, s moderním nábytkem se představí: AKSAMITE, BÖHM JIHLAVA, DŘEVOTVAR ZNOJMO, IN ELIS, TREND NÁBYTEK, LEONARD-INNOVATION aj.
Výjimečná je sekce Spotřebičů: ARDO, BLOOMBERG, BRANDT, FAGOR, DE DITRICH, ILVE, KARMA aj.
Významné značky se budou prezentovat také v sekci Stolování, kde nesmí chybět např.: LEONARDO, MOBAX, FANTATIE, VILLEROY&BOCH, HOTOVÝ INTERIÉR, CEDR GROUP, PARAMIT, LUIS, IN-SPIRACE, JANNAI…
V sekci Osvětlení představí své novinky společnosti: ARTEMIDE, APROLUX , ACW, EGLO Česko-moravská svítidla, LUMINEX, HAGOS, PHILIPS aj. Nově se představí společnost SCHNEIDER ELECTRIC, která nabízí designové interiérové zásuvky a vypínače značky UNICA.

Samozřejmou součástí veletrhu je také doprovodný program. Jmenujme například soutěž „Top Ten.“ Tato soutěž bude přehlídkou nejlepších užitných vlastností výrobků, kde odborná komise bude hodnotit nové a netradiční vlastnosti a technická řešení výrobků. Připraveny jsou také zajímavé soutěže pro návštěvníky veletrhu.

Kdo navštíví veletrh, nebude určitě zklamán. Díky prestižním expozicím v příjemném prostředí výstaviště PVA, kde naleznete řadu kaváren, čajoven a restaurací, strávíte den plný inspirací a nápadů pro váš domov. Celkový dojem z návštěvy veletrhu ještě umocní souběžně konané veletrhy Wellness Balnea a Gastroset&Hotelset.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *