Osvětlení

Design až na první místě…

Designová a moderní stylová svítidla byla až do nedávna výsadou především pro nejbohatší vrstvy obyvatelstva, které svůj interiér i zahradu realizovali pomocí architektů, které si mohli zaplatit a kteří jim prostory učinili luxusními, jak sami zákazníci žádali.

Lirio = design pro všechny

Už název sám napovídá, že se jedná něco jiného, něco záhadného a vyjímečného, jedná se totiž o jednu z řad největšího výrobce svítidel firmy Philips. Právě díky výrobcům jako je Philips se posunuje hranice mezi vysokou kvalitou zpracování osvětlení, jeho designové kvality a přesto velmi příznivé ceny. Lirio je koncept osvětlení, který má za cíl oslovit širší skupinu lidí a oslovit je zajímavými svítidly za poměrně nízkou cenu.

Vytváří tak svítidla Retro stylu, přez neobyčejné futuristické moderní tvary až po ucelené produktové typy, kde lampy a lampičky ve vašem interiéru mají stejný styl a neodmyslitelně patří k vašemu stropnímu či nástěnému osvětlení. Tím se dostává i do celkové poptávky lidí po dobových svítidlech (RETRO) a nebo vyjímečných tvarů jak z jiného světa.

Světla řady Lirio jsou přitom zhotovena z velmi kvalitních materiálů. Nejvíce je používán kov v podobě ušlechtilé oceli, sklo nebo s velice kvalitních a odolných plastů se skelnými vlákny.

Světelné zdroje designových svítidel

Protože Lirio je určeno opravdu všem, svědčí i jeho variabilita v použitých světelných zdrojích. Zatímco ostatní výrobci designových řad osvětlení musí svým ojedinělým tvarům a stylům svítidel přizpůsobovat i světelné zdroje, čímž dále omezují širokou použitelnost jejich svítidel, Philips používá ve svých svítidlech běžně dostupné zdroje se standartními paticemi jako jsou např. nejvyužívanější E27 (závit pro standartní žárovky, úsporky, LED zdroje).

Vyjma možnosti výměny v případě dožití světelného zdroje, za jiný můžete také pomocí volby různého zdroje co do tvaru a internzity světla, které zdroj vyzařuje měnit i vzhled a především kvalitu světla, které v takovém případě může být rozdílné a vybrat si to, které Vám vyhovuje.

Svítidla obecně patří mezi základní prvky interiéru, které určují náladu a funkci osvětlovaného prostoru. Proto neváhejte a objevte kvalitu a luxus, které se snoubí ve svítidlech Lirio a především, jsou určeny všem. Přesvědčit se o tom můžete v internetovém obchodě www.philips-levne.cz, kde můžete vybírat mezi dalšími řadami a typy svítidel ať už do interiéru či exteriéru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *