Osvětlení

Jak správně osvítit nejenom interiér? Poradíme vám

Roli hraje také teplota světla

Jedná se o pojem, který vznikl hlavně v souvislosti s novým trendem, který přinesla LED technologie. Právě díky tomu dnes lze mluvit o dvou možnostech, kterých lze docílit. Jedná se o:

·         Teplé světlo

·         Chladné světlo

Nejde přímo o to, že by dané světlo jakkoliv hřálo nebo chladilo, ale jde primárně o to, jak dané světlo celkově působí právě na lidskou psychiku. Třeba když vybíráte stolní lampy a lampičky k vašemu stolu, tak je dobré zohlednit to, při jakém světle se vám bude lépe pracovat a jaké vám bude vaše oči méně unavovat.

Nebojte se využít LED technologie

Jdeme cestou moderních trendů, s čímž je samozřejmě spojeno to, že je dobré zapomenout na klasické žárovky, i na ty, které jsou označovány jako úsporné. Dnes je hitem LED technologie, která nadchne hlavně svou úsporou, stejně jako nadchne také svou životností. Unikátem je i to, že může být použita nejenom v interiérech, jelikož problémem není její využití i jako venkovní osvětlení. Pokud bydlíte v rodinném domě, může se hodit třeba na osvětlení prostoru před vstupními dveřmi, stejně jako se může hodit také na osvětlení přístupových cest, nebo vjezdu do garáže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *