Osvětlení

Pořídit si LED osvětlení se vyplatí

LED svítidla nachází své největší využití pro interiérové osvětlení schodiště, osvětlení kuchyňské linky, pro nepřímé osvětlení místnosti nebo jako doplňkové designové osvětlení v podobě LED stolní lampy. Stále častěji se LED svítidla používají pro venkovní osvětlení zahrady.

  

 

Proč právě LED osvětlení?

Nespornou předností LED svítidel je vysoká úspora el. energie (až 90%) oproti běžným světelným zdrojům, vysoká životnost (až 50.000 hod) a celková bezúdržbovost. I přes relativně vyšší pořizovací cenu je investice prostředků do kvalitních LED svítidel poměrně rychle návratná. Je potřeba si však hned na počátku uvědomit jestli chceme spořit nebo i svítit. Pokud vyžadujeme obojí, je nutné investovat do kvalitního LED osvětlení.

 

Chytří lidé si již LED svítidla pořídili a spoří tak 90% elektrické energie. Pořiďte si i vy kvalitní LED osvětlení a šetřete peníze za elektrickou energii, za výměnu žárovek a čas, který strávíte jejich sháněním.

 

Kde pořídit kvalitní LED osvětlení?

Pokud stavíte, vybavujete nebo rekonstruujete a potřebujete svůj dům, byt, zahradu či provozovnu vybavit LED svítidly, pak neváhejte kontaktovat společnost KOJI svítidla na stránkách www.rozsvitsi.cz , kde Vám zkušení světelní designéři připraví návrh LED osvětlení na míru zdarma. Naši specialisté Vám poradí a pomůžou pomůžou vybrat LED svítidla tak, aby splnila Vaše designové, účelové a v neposlední řadě cenové představy.

 

Společnost KOJI svítidla patří mezi významné dodavatele značkového LED osvětlení v ČR, proto Vám může nabídnout ty nejvýhodnější podmínky pro pořízení kvalitního a funkčního LED osvětlení včetně následného servisu s prodlouženou zárukou. Výhodou nákupu LED osvětlení na Rozsvitsi.cz je zázemí kvalitní společnosti, vlastní sklad a světelná studia v Praze, Protivíně a Jihlavě s provozem 7 dní v týdnu, kde si funkčnost a využití LED osvětlení můžete prohlédnout naživo. 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *