Podlahy a schody

Jak jsem sháněla společnost na realizaci podlah

Stejně jako každý z nás, tak i já jsem chtěla co nejvíce ušetřit, nicméně uvědomila jsem si, že podlahy mi budou sloužit dalších několik let, a proto pro mě nebyla cena rozhodujícím faktorem. Spíše jsem se dívala na spokojenost ostatních zákazníků.

V okolí Prahy je spousta firem, ne všechny naplnily moje očekávání

Začal kolotoč nekonečného hledání. Vyhledala jsem si několik společností, jejichž pověst jsem potom zkoumala na internetu. Sice některé měly pěkně odvedenou práci, nicméně zákazníci si stěžovali na nedodržování termínů, což mě odrazovalo. Častým problémem však byla nedostatečná kvalita použitého materiálu, a tak například laminátová podlaha nedoléhala tak, jak by měla.

Nakonec se na mě usmálo štěstí a narazila jsem na firmu PODLAHY BICAN, s níž jsem nakonec navázala spolupráci. Dodržuje termíny, podlahy vypadají skvěle a navíc má ještě pestrou škálu produktů. Dokáže mi zrealizovat podlahy od dřevěné přes laminátovou až po vinylovou.

Jaký materiál jsem zvolila?

Jakmile jsem oslovila firmu PODLAHY BICAN, vybírala jsem konkrétní podlahové krytiny. Do koupelny a kuchyně se mi nejvíce zamlouvaly svými vlastnostmi vinylové podlahy, v obývacím pokoji jsem si představila dřevěné parkety a na chodbě zase laminát. Ve všem mi řemeslníci vyhověli a během několika dní se konečně pustíme do práce.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *