Podlahy a schody

Nová kolekce rohožek, které vaši hosté nebudou chtít zašpinit

Vždy když je venku špatné počasí, je podlaha v předsíni vystavena vodě, blátu, písku nebo soli. Nadbytečná vlhkost může způsobit poškození podlahy, písek ji může trvale poškrábat. Vhodně vybraná a pravidelně čištěná rohožka pomůže zadržet špínu na prahu bytu.

Rohožky umístěné před vstupními dveřmi se rovněž stávají přehlídkou vkusu jednotlivých majitelů. Každým rokem nabývají na popularitě rohožky barevné, vzorované nebo neobvyklých tvarů. Vyvolat obdiv a úsměv u našich hostů už nemusí být ani drahé. Rohožky jsou v prodejnách Komfort k dostání již od 99 Kč.

Plátky medu před vchodem

Před vstupem do budovy vyzkoušejte rohožku s kartáči, které se kvůli charakteristické struktuře nazývají „plátky medu“. Rohožka je vyrobená s odnímatelnými gumovými kartáči, které účinně chrání před blátem a dalšími nečistotami. Dále se vyznačuje dlouhou životností a odolností proti otěru. Kartáče se dají zakoupit v několika barvách (např. červená, zelená, modrá) a jeden kus stojí 14 Kč. Cena samostatné mřížkované rohožky je 99 Kč v rozměru 40 x 60 cm, 599 Kč v rozměru 80 x 120 cm a 899 Kč v rozměru 100 x 150 cm.

Kokos pohlcuje vlhkost a hraje všemi barvami

Kokosové rohože velmi dobře absorbují vlhkost. Jsou vyrobeny z přírodních vláken, které se dají libovolně obarvit. Proto je nabídka kokosových rohoží tak pestrá. Kokosové rohože jsou především vhodné vnitřních prostor domu či bytu. Již několik let se těší velké oblibě rohožky s nápisem „Welcome“ a barevnými vzory. Mezi nimi převládají květinové vzory, geometrické obrazce a legrační zvířátka. Ceny kokosových rohožek začínají od 99 Kč. Jsou dostupné v rozměrech 22 x 37 cm za 99 Kč, 26 x 75 cm za 149 Kč, 45 x 75 cm za 219 Kč.

Bavlněnou rohožku pohodlně vyperete v pračce

Bavlněná rohožka MIX je ideální volbou pro ty, co ocení kombinaci estetického vzhledu a praktických vlastností. Možnost praní v pračce je největší výhodou těchto rohožek. Jsou charakteristické střídáním bavlněných pásů a polypropylenových vláken, které pohlcují vlhkost a všechny druhy nečistot. Tuhá tkanina dokonale čistí podrážky bot od špíny. Rohožky jsou k dispozici ve třech barevných variantách – hnědá, tmavě modrá a šedá. Cena rohožky v rozměru 40 x 60 cm je 189 Kč, v rozměru 60 x 90 cm je 399 Kč a v rozměru 90 x 150 cm je 1129 Kč.

Rohožky do kuchyně nebo koupelny

Text a foto: www.komfort.eu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *