Podlahy a schody

Vinylové podlahy z Plzně utvoří příjemnou atmosféru ve vaší domácnosti

Přednosti vinylových podlah

V případě, že zvolíte vinylovou podlahu do vašeho bytu či rodinného domu (lze ji využít také třeba v komerčních objektech), můžete se těšit na její dlouhou životnost bez nutnosti složité údržby. Tento typ podlah je velmi praktický, neboť je vysoce odolný vůči poškrábání a snadno se udržuje v čistotě. Zmínit lze rovněž voděodolnost, vinylové podlaze nevadí kontakt s vodou, nedochází při něm ke zkroucení, potažmo jinému mechanickému poškození. V porovnání s jinými druhy jde o levné řešení, takže jej mohou zvolit i ti z vás, kteří nehodlají za novou podlahu utrácet zbytečně horentní sumy. V neposlední řadě oceníte minimální hlučnost, při chůzi po vinylové podlaze vás rozhodně neuslyší široké okolí, jako je tomu často například u parket apod.

Vinylové podlahy Plzeň

Máte-li zájem o pořízení podlahy z vinylu, kontaktujte společnost PARKETCENTRUM s.r.o. - Podlahy Plzeň. Tato téměř rodinná firma nabízí komplexní služby, a to včetně podlahového poradenství. Od svého vzniku v roce 1994 položili její zaměstnanci podlahy o celkové ploše více než 700 tisíc metrů čtverečních, což je pro srovnání zhruba trojnásobek rozlohy plzeňské zoologické zahrady, jež patří k vůbec největším ZOO v České republice.

Detailní informace o možnosti objednání a realizace pokládky vinylových podlah se dozvíte na webových stránkách společnosti. Vinylové podlahy Plzeň vás rozhodně nezklamou, společně s firmou jistě najdete to nejlepší řešení, design a barevné provedení nevyjímaje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *