Postele a matrace

Luxusní interiéry přinášejí styl i dokonalou funkčnost

Krásné interiéry, luxusní nábytek a moderní koupelny ale nemusí být jen obrázky v časopisu. Můžou se stát realitou. Hodně příjemnou realitou. Proč tedy dát vale velkoobchodům s nábytkem a rozhodnou se pro vyšší třídu?

Hlavně nic neuspěchat

Viděli jste film Sex ve městě 2? Hlavní hrdinka, novinářka Carrie, si v něm zařizovala svoje luxusní apartmá. Pomáhal jí v tom pan Božský, přesto jim revitalizace a přestavba bytu zabrala celý rok. Jistě, mluvíme jen o vymyšlené story scenáristů, luxusní „look“ ale váš byt skutečně nedostane za dva měsíce. Je důležité promyslet každý detail. Zaobírat se tím, jaké materiály v jakých místnostech použít. Přemýšlet nad tím, jaké vybrat látky, svítidla, tapety nebo moderní koberce. Sestavit si rozpočet. A hlavně nic neuspěchat. Jedině tehdy bude váš byt vypadat jako z módního magazínu.

Spojení krásy a funkčnosti

Proč se třeba rozhodnout pro luxusní postele? Luxusní moderní postele nejenom dobře vypadají, ale jsou vyrobené z kvalitních materiálů. V takové posteli si po náročném dni skutečně odpočinete a nebudete se ráno cítit nevyspale. Nejde ale jen o postele. Podobný princip „krásy a funkčnosti“ platí u všech prvků luxusní domácnosti. Třeba u koupelny. Nový den nastartujete mnohem lépe v koupelně tvořené příjemnými materiály a zpracované stylově. To samé platí i pro večerní očistu.

Člověk se zkrátka potřebuje obklopovat luxusními věcmi. Luxusní věci jsou krásné. Ne, není v tom marnost a rozhazovačnost. Ale cit pro estetično a kvalitní, prověřené, funkční a moderní věci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *