Postele a matrace

Nový rozměr spánku s matrací Tropico Fox

Matrace Tropico Fox

Navazujeme na tradici

Mezi nejoblíbenější a zároveň nejprodávanější matrace patří matrace Tropico Fox s výškou 20 centimetrů. Luxusní rodinná matrace, nabízející dva druhy profilace (Wellness a Classic), vyniká svými výbornými ortopedickými vlastnostmi. Jedna strana je vyrobena z líné bio pěny, kterou ocení zvláště alergici. Druhá strana je vybavena speciální houževnatou pěnou Flexifoam® vykazující vlastnosti studené pěny, která má 7 zón se speciální profilací ve tvaru kostek. Tato unikátní kombinace zabraňuje pocitu přeležení, protože každá z kostek reaguje na pohyb člověka samostatně. K dokonalosti matrace Tropico Fox přispívají také speciální ramenní kolébky, které oceníte zejména tehdy, spíte-li často na boku. Kromě zmiňované matrace s výškou 20 centimetrů, si můžete vybírat také z rozměrů 16 a 24 centimetrů. Na přání zákazníků se výrobce rozhodl vyrobit matraci, jejíž výška předčí všechny matrace, které se na našem trhu objevují. Ponechal osvědčené vlastnosti matrace Tropico Fox, přidal 1cm paměťové pěny a navýšil její celkovou výšku na neuvěřitelných 28 centimetrů! Dokážete si snad představit komfortnější odpočinek?

Proč je výška matrace tak důležitá?

Výška matrace ovlivňuje její kopírovací schopnosti. Jak již bylo výše zmíněno, u nižší matrace pocítíte po chvilce ležení každou – byť i sebemenší nerovnost. To se vám u matrace vysoké 28 centimetrů rozhodně nestane. Matrace Fox 28 centimetrů je stejně jako ostatní matrace z rodiny Tropico Fox tvořena několika vrstvami – bio línou pěnou (oranžová) a pěnou Flexifoam® (modrá), které se vyznačují svými jedinečnými vlastnostmi. Matrace je vhodná pro alergiky a pro všechny, kteří si chtějí užít doopravdy kvalitní spánek bez veškerých rušivých elementů.

Někdy se můžete setkat s názorem, že vyšší matrace „zvládnou“ i méně kvalitnější rošt. Když už se však rozhodnete pro investici do luxusní vysoké matrace, věnujte dostatečnou pozornost také výběru kvalitního roštu. V opačném případě byste totiž mohli specifické vlastnosti matrace nevyhovujícím roštem nenávratně poškodit. Výška matrace také ovlivňuje komfort při vstávání a uléhání. Ideálně by měla postel včetně matrace dosahovat výšky 50 centimetrů. U seniorů a osob, které mají problémy s pohybovým aparátem, se doporučuje výška postele včetně matrace celých 60 centimetrů. Matrace vysoká 28 cm tak může vstávání z postele velmi ulehčit.

Zaplaťte jednu matraci a získejte dvě!

V současné době probíhá speciální akce, kdy při objednání jedné matrace Fox 28 centimetrů získáte hned dvě. Se stejnou akcí se můžete setkat také u matrací Tropico Fox s výškou 16, 20 nebo 24 centimetrů. A výrobce nezapomíná ani na nejmenší spáče – pro ně je připravena vysoce kvalitní matrace Foxík vysoká 14 cm. Dopřejte si komfortní spánek za každých podmínek a pořiďte absolutní unikát na českém trhu – matraci Fox 28, jejíž výška vám paradoxně nedá spát!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *