PR články

Co dělat, pokud vám dojdou peníze před výplatou? Známe řešení

Pokud potřebujete jen několik tisíc korun, tak je nejrychlejším řešením online půjčka bez registru. Tu můžete vyřídit dokonce i přes SMS, stačí mít tedy mobilní telefon s internetem.

Vyhněte se čekání

Nepotřebujete tak vyplňovat žádné formuláře, absolvovat žádné pochůzky, stejně tak není nutné mít ručitele. Jestliže si půjčujete poprvé, tak úvěrové společnost ověří, že telefonní šlo i uvedený bankovní účet patří skutečně vám.

K tomu je obvykle potřeba provést kontrolní platbu ve výši 1 Kč. Ta se během krátké chvíle zaúčtuje, takže rozhodně nemusíte mít strach, že by vás tento krok zdržel a na vyřízení půjčky byste museli čekat několik dní.

Doba splatnosti záleží na vás

Jakmile se toto ověření povede, tak vám peníze dojdou na účet a vaše problémy budou vyřešené. Kolik se vypůjčíte a jak dlouho budete úvěr splácet, záleží většinou na vás. Rychlou půjčku můžete čerpat i třeba jen na tři dny nebo i na několik týdnů. Od toho se následně odvíjí i úrok.

Pokud se rozhodnete pouze pro malou rychlou půjčku, která vám má pomoct jen pár dní před výplatou, tak často natrefíte i na akční nabídku úvěrů bez poplatků. V každém případě ale budete vždy předem, ještě před samotnou žádostí o půjčku vědět, na kolik vás vyjde. Z toho důvodů se nemusíte bát jakýchkoliv nepříjemných překvapení.

TIP: Rychlé půjčky přes SMS vyřizuje ViaSMS.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *