Reality

Prodáváte nemovitost? Víme, jak ji prodat skutečně rychle

Ideálního zájemce nenajdete do hodiny poté, co svoji nabídku vyvěsíte na internet, nebo předáte realitní kanceláři. Každý zájemce chce vidět nemovitost alespoň dvakrát. Pokud ji prodáváte přes realitní kancelář, nejdříve se na ni přijde podívat makléř. Řada lidí dnes chce mít při nákupu jistotu, a tak velice často pošle nemovitost obhlédnout i specialistou na skryté vady nemovitostí. Ano, můžete mít štěstí, že se vhodný zájemce najde během několika dnů. Obvykle to ale bude v řádu týdnů. A pořád nemáte prodáno!



Málokdo dnes kupuje nemovitost jinak než na hypotéku. Kupujícímu musíte dát dostatek času na vyřízení hypotéky. A to je časově náročné. Banka kupujícího, u které žádá o úvěr, pošle odhadce, který stanoví tržní cenu nemovitosti. Může se stát, že se bude zcela zásadně lišit od prodejní ceny nemovitosti, nebo kupující na hypotéku nedosáhne z jiných důvodů. Snadno se tak stane, že jste po týdnech opět na začátku a začínáte hledat nového zájemce o váš byt či dům. Jak se těmto průtahům s prodejem nemovitosti vyhnout?

Prodejte svůj byt tomu, kdo jej rovnou vykoupí

PNHOLDING.CZ a.s. není standardní realitní kanceláří. Nabízí totiž nadstandardní výkup nemovitostí ihned. Firma vám nebude tvrdit, že pro byt má již předem hned několik zájemců a nebude vám slibovat, jak rychle prodej uskuteční. Byt totiž skutečně sama rovnou vykoupí. Možná byste samostatným prodejem za byt sice získali o něco více, avšak takto máte peníze k dispozici okamžitě, bez čekání, což jako prodávající velice často potřebujete. Navíc už neplatíte žádnou provizi realitní kanceláři za zprostředkování prodeje, což dnes bývá minimálně ve výši 4 % kupní ceny.

Firma peníze vyplatí prostřednictvím notáře nebo advokátní úschovy – celá transakce je tedy absolutně průhledná, bezpečná a rychlá. PNHOLDING.CZ a.s. vykupuje rovněž zadlužené byty a byty v exekuci. Dokáže vám tedy podat pomocnou ruku ve chvíli, kdy ji potřebujete. Odkup bytů a domů ihned šetří čas i peníze.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *