Soutěže

Soutěž o designové rohožky a osvěžovače vzduchu 2

V současnosti nabízí společnost Komfort výběr více než 5000 vzorů koberců, 2000 podlahových krytin, 1000 vzorů plovoucích a dřevěných podlah a přes 300 vzorů látek a dveří. V rámci služeb obšíváme koberce, přistřihujeme dle přání zákazníků, montujeme podlahy, nabízíme splátkový systém, dopravu a odnos zboží. Máme nabídku také pro podnikovou klientelu. Produkty se zvýšenými užitnými parametry a atesty nutnými pro veřejné budovy.

Společnost Komfort je jednou z největších prodejních sítí ve Střední Evropě, specializujících se na podlahové krytiny. V posledních letech jsme rozšířili naše prodejní aktivity také na Českou a Slovenskou republiku.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKY ZNÍ:

1. Společnost Komfort má ve svém sortimentu také nejmodernějsi trendové koberce. Letošní rok 2011 je především ve znamení :

a) Přírodních motivů

b) Industriálních motivů

c) Kosmických motivů

2. Tipněte si, kolik lidí navštíví webové stránky www.obydleni.cz dne 4.4.2011? (Tipované hodnoty budou porovnány s nezávislým výsledkem měření ze serveru Toplist.cz)

Tři z Vás, kteří správně odpoví na první otázku a zárovneň budou mít co nejpřesnější tip na otázku druhou, se mohou těšit na výhru:

designová rohožka a osvěžovač vzduchu

NÁPOVĚDA: Správnou odpověď naleznete na stránkách www.komfort.eu

Vaše odpovědi zasílejte na email souteze@obydleni.cz, do předmětu emailu uveďte KOMFORT a samozřejmě v emailu nezapomeňte uvést celé své jméno a adresu.

Platnost soutěže do 3.4.2011!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *