Soutěže

Soutěž o sekačku a další pomocníky na zahradu

Na trhu je mladá a moderní firma ama Czech s.r.o. za níž stojí silný zahraniční partner A.M.A SpA s více než 40letou tradicí, která nabízí kompletní sortiment kvalitního zahradního nářadí i techniky za příznivé ceny. Nabízí mimo jiné ochranné pomůcky, různé zahradnické nůžky, sekačky s motory Honda, nebo Briggs & Stratton, 2-taktní křovinořezy s motory Kawasaki, elektrické a motorové pily, traktůrky nebo novou automatickou sekačku Robomow, která sama zvládne posekat Váš trávník, kdykoli ji nastavíte.

Firma ama Czech s.r.o. má navíc zkušený tým pracovníků, který Vám vždy poradí jak a čím si můžete práci na zahradě usnadnit.

Konstruktéři a výrobci dnes navíc vychází ze zkušeností profesionálních údržbových firem a nabízí řešení, která práci nejen ulehčují, ale přináší také radost z jejího výsledku.

Nebojte se techniky a zasoutěžte si o pomocníky na Vaší zahradu.

Kompletní sortiment vč. e-shopu naleznete na internetových stránkách www.ama-zahrada.cz

SOUTĚŽNÍ OTÁZKY ZNÍ:

1. Kdy byla založena firma ama Czech s.r.o.?

a) 1967

b) 1987

c) 2007

2. Tipněte si kolik lidí navštíví webové stránky www.obydleni.cz dne 25.10.2010? (Tipované hodnoty budou porovnány s nezávislým výsledkem měření ze serveru Toplist.cz)

Nápovědu naleznete na www.ama-zahrada.cz

Tři soutěžící, kteří správně odpoví na první otázku a navíc budou mít co nejpřesnější tip na otázku druhou, se mohou těšit na:

1. místo: Sekačka EL1000

… tráva mizí sama za sekačkou AMA

Osvědčená elektrická sekačka na údržbu malých ploch.

2. místo: Plotostřih (El. plotostřih 65)

Velice účinné elektrické nářadí s jednoduchou obsluhou pro snadnou údržbu Vašeho plotu. Provedení a kvalitu ocení každý milovník zahrady.

3. místo: Postřikovač ama 16l

Postřikovače pro všestranné použití na zahradě.

Vaše odpovědi zasílejte na email souteze@obydleni.cz, do předmětu emailu uveďte SEKAČKA a samozřejmě v emailu nezapomeňte uvést celé své jméno a adresu.

Platnost soutěže do 24.10.2010!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *