Stavba

Co stavitelům nabízí stavebniny PRO-DOMA?

Právě takovou prodejnou stavebních materiálů jsou stavebniny PRO-DOMA, nejširší síť stavebnin v České republice.

Výrobky pouze od prověřených výrobců

Výrobky z nabídky prodejny stavebních materiálů PRO-DOMA pochází vždy od prověřených výrobců z tuzemska i zahraničí a splňují všechny právní i technické normy. V desítkách prodejen po celé České republice i v obchodech partnerů si vybere každý stavitel. Prodejní síť je opravdu široká a ať žijete v kterémkoliv koutě naší země, můžete se spolehnout, že je prodejna stavebních materiálů PRO-DOMA nedaleko. Zboží je navíc možné poptat a rezervovat prostřednictvím webových stránek. Pro stálé zákazníky je dále připraven věrnostní program, díky kterému lze dosáhnout na velice zajímavé slevy.

Široký sortiment na jednom místě

Sortiment prodejen PRO-DOMA je vytvářen s ohledem na potřeby stavitelů v každé fázi stavby. Od betonových prvků přes maltové směsi, zdivo, izolační materiály, stropní konstrukce nebo komínové systémy. Naleznete zde kanalizační a odvodňovací potrubí, hutní materiál a střechy, spojovací materiál, stavební chemii či třeba dveře, okna nebo ploty. Všechny dostupné položky není možné vyjmenovat, důležité je, že stavitelé nemusí objíždět vícero prodejen stavebního materiálu, ale naleznou na jednom místě vše, co pro svou stavbu potřebují.

Stavebniny PRO-DOMA představují díky své husté síti prodejen a kompletnímu sortimentu jednu z nejlepších voleb pro zajištění dodávek stavebního materiálu.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *