Stavba

Dokonalé betonové oplocení PILEG

Bezpečný a estetický

Plot by měl být v prvé řadě odolný, zabraňující průniku na ohrazený pozemek, ale také dotvářet celkový dojem ze stavby. Volba materiálu ke stavbě plotu se tedy odvíjí i od toho, jak bude plot korespondovat s materiálem použitým na stavbu domu. Dalšími podstatnými kritérii jsou pracnost stavby plotu a jeho cena. Rozhodnete-li se pro plot s betonových tvarovek, můžete postavit plot plný, který vlastně slouží jako malé nepropustné opevnění, nebo lehčí plot s plotovými sloupky a plotovou výplní. Druhá varianta je nejen lehčí, subtilnější, ale i levnější a přitom stejně dobře chránící vaše bezpečí. Takovým je právě
systém PILEG s betonovými tvarovkami.

Rychlá a přesná výstavba

Betonovým oplocením PILEG vytvoříte podezdívku plotu a jeho jednotlivé sloupy. Výplní plotu pak může být materiál podle vašeho rozhodnutí. Doporučujeme kovové oplocení PILEG, vytvářející ucelený vzhled, který můžete doplnit i vhodnými rozměry bran a branek sytému PILEG. Tvarovky z betonu umožňují rychlou, přesnou a jednoduchou výstavbu. Je to v podstatě stavebnice, jejíž jednotlivé prvky mají speciální do sebe zapadající zámky. Takové provedení a přesnost tvarovek velmi usnadní realizaci stavby, a to bez nutnosti spáry.

Přírodní povrchová úprava

Tvarovky z betonu jsou s kamínkovou povrchovou úpravou. Znamená to, že mají přírodní vzhled a vybírat si můžete s několika variant – lámaný vápenec, bílý mramor, bíločerný mramor. Pokud byste si z této nabídky nevybrali, umožňuje firma Pilecký s.r.o. nabídnout i další povrchové úpravy včetně jiného zbarvení dle vzorníku a na přání klienta. Všechny tvarovky (sloupkové, průběžné oboustranné, jednostranné i krycí stříšky) jsou vyráběny v několika různých rozměrech. Systém je velmi variabilní a máte tak možnost stavět přesně podle svých představ.

Armovaná prahová deska

Obáváte se při stavbě pracného hloubení výkopu v celé délce plotu do nezámrzné hloubky? Tak tuto starost mít nemusíte. Bezzákladový systém výstavby jednoduchým a úsporným způsobem „vynese“ plotové zdivo. Postačí jen připravit základ pro sloupky. Základ pro další části plotu vytvoří armovaná prahová deska z vibrolisovaného betonu vyztuženého armovacím železem. Tím se vyhnete nutnosti přípravy terénu hloubením výkopu po celé délce plotu, docílíte snadno přesnosti instalace a navíc uspoříte náklady při spotřebě betonové směsi. PILEG – betonové oplocení je nenáročné na údržbu a má velmi dlouhou životnost. Sestavuje se jednoduše a rychle, je snadno opravitelný a esteticky velmi působivý.

Výhody betonového oplocení PILEG

* dokonalá ochrana majetku

* rychlá a jednoduchá montáž

* bezzákladový systém – úspora práce i materiálu

* snadná oprava v případě poškození

* cenová dostupnost

* bezúdržbovost, dlouhodobá životnost

* variabilita systému

Více informací a sortiment výrobků najdete na www.pilecky.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *