Stavba

KM Beta: Spolehlivá střecha za příznivou cenu

Střecha podle Vašich představ, to je KM Beta

Až ze sedmi různých barevných odstínů a širokého spektra povrchových úprav si můžete vybírat, pokud zvolíte pro svou novou střechu krytinu KM Beta. Součástí střešního systému od největšího českého výrobce betonové střešní krytiny a vápenopískových cihel, společnosti KM Beta a.s., jsou dva různé typy střešní krytiny. KMB BETA je klasická krytina s nejdelší tradicí, těšící se dlouhodobě důvěře architektů, projektantů, pokrývačů i stavebníků. Velmi oblíbená je také krytina KMB HODONKA, která na střeše vytváří zajímavé efekty. Oba typy krytiny jsou vhodné pro šikmé střechy se sklonem od 12° až do 90°.

Střešní tašky KMB BETA se vyrábějí v sedmi barevných odstínech (cihlově červený, višňový, hnědý, šedý, černý, zelený a případně i modrý), tašky KMB HODONKA pak v nejoblíbenější čtveřici odstínů (cihlová, višňová, hnědá, černá). Kvalitní povrchové úpravy střešních tašek zajišťují jejich dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost. Zákazník si může vybrat z celkem třech možností: Standard (probarvený beton bez povrchové úpravy), Elegant (dvojitý akrylátový nástřik – matný povrch) a Briliant (speciální dvojitý nástřik s leskem).

Stále jako nová

Střešní tašky KM Beta jsou vyráběny z prvotřídních surovin, zejména velmi jemného křemičitého písku, který vytváří hladký bezvrásčitý povrch, jenž eliminuje zanášení a růst mechů. Po celou dobu životnosti střechy tak mohou krásně vyniknout atraktivní barevné odstíny, ve kterých je krytina vyráběna. Kvalitní povrchové úpravy střešních tašek zajišťují jejich dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost.

Střecha nejen funkční, ale i krásná na pohled

Součástí systému jsou i okrasné prvky, které doladí a ozdobí střechu s krytinou KM Beta. Vysoce atraktivní jsou hřebenové prvky z dílny akademické sochařky Karolíny Šimčíkové – elegantní věžička a pár zamilovaných hrdliček. Pár hrdliček a věžička jsou v nabídce v pěti barevných provedeních – cihlová, višňová, hnědá, černá, šedá. Dodávají se samostatně se speciálně upraveným hřebenáčem a kotvícími prvky. Tak je možné zvolit i rozdílnou barvu střechy a okrasného prvku. Kombinovat je lze i s novými ozdobnými hřebenovými ucpávkami s motivy „hrozen“ nebo “slunce“. Tyto prvky jsou dostupné v barvě nové střechy – v cihlové, višňové, hnědé a černé, případně v šedé, na přání i v dalších, méně obvyklých odstínech. Nová výrobní technologie umožňuje v betonu vykopírovat sebemenší detaily a hřebenová ucpávka v podobě plastiky novou střechu skvěle dotvoří, doladí a upoutá na ni pozornost. Hřebenová ucpávka, která je v nabídce i v klasické hladké variantě, slouží k ukončení detailu hřebene a štítových hran. Oba typy ozdobných prvků se hodí jak na krytinu KMB BETA, tak na KMB HODONKA.

Betonové doplňky vydrží déle

Střecha KM Beta vychází pro investora výhodně i díky cenově podstatně méně náročným doplňkům. Nyní jsou navíc plastové doplňky nahrazovány betonovými, které kromě nižší ceny vynikají i delší životností. Zatímco životnost betonových doplňků činí až sto let, stejně jako u základní krytiny, životnost plastových doplňků je přibližně třetinová. I proto může KM Beta nabídnout zákazníkům na betonové doplňky záruku stejně dlouhou jako u základních tašek – 30 let! Další výhodou je dokonalá barevná jednotnost betonového doplňku a základní krytiny.

Slaďte dům s plotem

Dokonale sladit střechu na domě s plotovými stříškami lze díky plotovým prvkům ze systému KMB SENDWIX. Ten se totiž skvěle uplatní nejen při stavbě nízkoenergetických a pasivních domů, ale nově také při stavbě plotů a okrasných zdí v zahradách. Vápenopískové zdicí prvky KMB SENDWIX doplňují plotové stříšky a hlavice ve tvaru střešní krytiny KMB BETA. Vyrábí se s povrchovou úpravou ve čtyřech nejoblíbenějších barvách (cihlová, višňová, hnědá a černá).

Materiály KM Beta výhodně na e-shopu

Zaujala vás krytina KM Beta? Není nic jednoduššího než si, v rámci bezplatného servisu společnosti KM Beta a.s., nechat spočítat spotřebu střešní krytiny a doplňků. Tato služba má obdobu i v u výpočtů potřeby zdicích prvků KMB SENDWIX. Výhodné ceny střešní krytiny nabízí e-shop KM Beta (www.shop.kmbeta.cz). Internetový obchod znamená maximální komfort při nákupu – od výpočtu prvků krytiny a zdiva až po objednání dodávky či montáže – vše přímo z klidu domova prostřednictvím internetu. Dodávku materiálu zákazníkovi za cenu sjednanou na e-shopu zajistí nejbližší smluvní prodejce společnosti KM Beta. Na e-shopu jsou uvedeny i kontakty na realizační firmy v daném regionu. www.shop.kmbeta.cz také přináší jedinečné nabídky v rámci různých časově omezených akcí.

Více o stavebních materiálech KM Beta na www.kmbeta.cz.

Přijměte srdečné pozvání společnosti KM Beta a.s. na 15. mezinárodní veletrh IBF zaměřený na realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály a výrobky, stavební stroje, stavební konstrukce a mnohé další. Veletrh probíhá na brněnském výstavišti od 13. do 17. dubna 2010. Stánek společnosti KM Beta můžete navštívit v pavilonu A2, číslo stánku 005. Těšíme se na vás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *