Stavba

Materiály Fermacell jsou na rekonstrukce „jako dělané“

Ať už máme v případě rekonstrukce na mysli přestavbu fasády, podkroví, podlah, bytového jádra nebo koupelen, vždy platí, že materiály FERMACELL jsou pro podobné situace „jako dělané“. Tyto homogenní desky jsou univerzální, jsou vhodné do vlhka, jako protipožární ochrana i jako izolační prvek. Výrobky FERMACELL jsou certifikovány, mají za sebou množství požárních zkoušek a pro realizační firmy jsou připraveny atesty konstrukcí. Mechanické vlastnosti jako pevnost, nosnost a tvrdost jsou podstatně vyšší než mechanické vlastnosti sádrokartonových desek.

Akustická izolace | Odolnost proti vlhkosti | Požární odolnost

Stavební systém FERMACELL je pro přestavbu vskutku ideální – je to suchý proces s vyloučením mokrých procesů, montáž je rychlá a komplexní a minimalizuje technologické prostoje. Nízká hmotnost stěn, velký výběr formátů, úspora prostoru (tenké příčky), široké možnosti povrchových úprav (obklady, nátěry, tapety, dýhování apod.) – to jsou další výhody těchto materiálů. Desky FERMACELL jsou mimořádně zatížitelné, výborně izolují akustický hluk a mají vysokou požární odolnost. Dobře a rychle se s nimi manipuluje a pracuje, což je neocenitelná vlastnost v případě rekonstrukcí podkroví či bytových jader. Bonusem navíc je dobré klima, které desky do interiéru přináší.

Snadná manipulace | Jednoduché opracování | Rychlá montáž

Podlahový systém FERMACELL umožňuje snadné vyrovnání nerovností starých podlah nebo zvýšení podlahy. Celý suchý stavební proces umožňuje pokládat další podlahové krytiny do druhého dne bez nebezpečí uzavření vlhkosti v podlaze. S úspěchem se podlahové prvky FERMACELL zařazují do systému podlahového teplovodního vytápění s předností rychlého náběhu teplot a nízké stavební výšky. Podlahové prvky FERMACELL mají, bez dalších povrchových úprav, atest na zatížení kolečkovou židlí a lze na ně lepit dlažbu, PVC krytinu, koberce, parkety i dřevěné podlahové panely.

Suchý proces – minimální prodlevy | Široké možnosti povrchových úprav | Vysoká zatížitelnost

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *