Stavba

Nové omítky a malty, nyní za zaváděcí ceny

Maltové a omítkové směsi významně ucelily nabídku hodonínské společnosti KM Beta, největšího českého výrobce betonové střešní krytiny, vápenopískového a páleného zdiva a keramických stropních systémů. Značka PROFIMIX zastřešuje kvalitní cementové potěry, lepicí a stěrkovací hmoty, zdicí malty, dále jádrové a štukové omítky a tepelně-izolační malty a omítky. Nabídku doplňuje křemičitý písek určený pro stavební účely jako plnivo maltových a betonových směsí, podsypový materiál, materiál pro plnění spár zámkových dlažeb a pro rekreační účely na hřiště, pískoviště apod.

Kam se hodí

Cementové potěry PROFIMIX se uplatní při přípravě betonových potěrů pro realizaci podlahových konstrukcí a výrobě betonových dílců (dlaždic, tvárnic). Pro lepení obkladů a dlažeb se hodí lepidla PROFIMIX, lepicí a stěrkovací hmoty najdou využití především při realizaci zateplení pro lepení a stěrkování tepelně-izolačních desek v kontaktních zateplovacích systémech. Pro zdění obvodového, nosného a výplňového zdiva a příček jsou určeny zdicí malty PROFIMIX. Dle konkrétního výrobku jsou vhodné pro tenkovrstvé nebo klasické zdění a různé typy zdiva, od plných i lehčených cihelných prvků, přes betonové bloky, pórobeton, vápenopískové zdivo až po zdění a spárování lícového zdiva z keramických prvků.

Jádrové omítky PROFIMIX se hodí pro omítání zdiva různých typů a štukové omítky PROFIMIX pro povrchovou úpravu jádrových omítek, betonových a jiných podkladů. Tepelně-izolační zdicí malta PROFIMIX je určena především pro zdění s cihelným zdivem typu THERM a dalšími lehčenými materiály (Liapor, pórobeton apod.). Pro ruční omítání těchto materiálů použijte tepelně-izolační omítku PROFIMIX. Podrobný přehled výrobků PROFIMIX najdete www.kmb-profimix.cz.

PROFIMIX prodlouží stavební sezónu až o měsíc!

Aktuální novinkou jsou cementové potěry, zdicí malty a tepelně izolační malta se zimní úpravou. Ta umožňuje tvrdnutí směsí i za nízkých teplot až do teploty -5°C. Díky tomu lze stavební sezónu prodloužit až o celý měsíc. Podmínkou je dodržení několika zásad. Jejich přehled najdete na www.kmb-profimix.cz.

Zaváděcí ceny, lepidlo zdarma ke zdivu

Na výrobky PROFIMIX nyní platí výhodné zaváděcí ceny. Lepidlo této značky v odpovídajícím množství navíc získáte zcela zdarma při objednávce broušeného páleného zdiva PROFIBLOK a vápenopískových prvků SENDWIX! Nabídka značky PROFIMIX, stejně jako dalších materiálů, zahrnuje jedinečný servis společnosti KM Beta, a to jednak technické poradenství a jednak bezplatný servis v podobě výpočtu spotřeby materiálu.

PROFIMIX úzce navazuje na stávající sortiment společnosti KM Beta. Nová lepidla a malty tvoří systém se zdicími systémy, tradiční komoditou značky KM BETA je betonová střešní krytina.

Zdicí systémy KM BETA

Značka KM BETA zaštiťuje hned dva typy zdicích systémů. Osvědčenou klasikou je pálený cihelný zdicí systém PROFIBLOK. Ten vyrábí Cihelna Hodonín, závod s více než stopadesátiletou tradicí. PROFIBLOK zahrnuje sortiment jak pro vnitřní a vnější nosné zdivo, tak pro příčkové zdivo, které doplňují věncovky a překlady. Pro výstavbu tepelně-úsporných, nízkoenergetických a pasivních domů je určen osvědčený systém vícevrstvých konstrukcí KMB SENDWIX. Základem dvouvrstvého systému je vápenopískové zdivo, moderní stavební materiál s vynikajícími parametry, na které se přikládá tepelná izolace. KMB SENDWIX je velmi variabilní, ve třech základních typech systému nabízí celkem 64 různých řešení lišících se především tepelně-technickými vlastnostmi. Součástí uceleného systému KMB SENDWIX jsou i prvky pro zdění příček, překlady, věncovky, lícové a komínové zdivo.

Keramické stropní systémy se stále těší přízni

Cihelna Hodonín nabízí pod značkou PROFIDECK také keramické stropy. První varianta řešení je pomocí stropních desek HURDIS, druhá varianta pomocí stropních nosníků HODO a stropních vložek MIAKO. Výhody těchto řešení, spočívající především ve vynikajících tepelně izolačních schopnostech keramiky, ve variabilitě obou stropních systémů, nenáročné montáži a cenové dostupnosti, byly důvodem, proč jsou i v dnešní době tyto keramické stropy ve velké oblibě.

Spolehlivá střecha s životností až 100 let

Tradiční betonová krytina KM Beta ochrání Váš domov až na 100 let. Její životnost je dána především nízkou nasákavostí a výbornou mrazuvzdorností, které zdaleka přesahují požadavky norem. Střešní systém KM BETA zahrnuje dva různé typy střešní krytiny (KMB BETA, KMB HODONKA), v celkem sedmi atraktivních odstínech (cihlově červený, višňový, hnědý, šedý, černý, zelený a případně i modrý) a čtyřech variantách povrchové úpravy a dále více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší technické detaily i těch nejnáročnějších střešních konstrukcí. Střešní krytina KM Beta je určena pro šikmé střechy se sklonem 12 – 90°. Pro ozdobení a zvýraznění střechy s krytinou KM Beta jsou určeny okrasné prvky KM BETA. Vybírat lze z okrasných hřebenových prvků (kohout, věžička, pár hrdliček), ozdobných koncových hřebenáčů (motivy „vítr“ nebo „lev“) a hřebenových ucpávek („slunce“ nebo „hrozen“).

Stavební materiály KM BETA lze výhodně zakoupit na e-shopu www.shop.kmbeta.cz Více o výrobcích na www.kmbeta.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *