Stavba

Sádrovláknité desky a systémy FERMACELL–6 výhod a argumentů

Realizace zdravých staveb se systémy FERMACELL

Desky umí přijímat přebytečnou vlhkost a vydávat ji do suchého vzduchu v prostoru. Vyvážený poměr tepelné izolace a akumulace tepla zajišťuje příjemné a zdravé klima v prostoru. Významným příspěvkem ke kvalitě bydlení je i nová deska FERMACELL greenline, která je díky oboustranné povrchové úpravě desek účinnou látkou na bázi keratinu schopna přijímat škodliviny ze vzduchu a trvale je vázat.

Vysoká stabilita, pevnost a odolnost sádrovláknitých desek

O únosnosti stěn s deskami FERMACELL vypovídá i fakt, že deska snese zátěž 50 kg na hmoždinku. A pro srovnání odolnosti vůči nárazu – jedna deska FERMACELL tl. 12,5 mm je pevnější než dvě odolné protipožární 12, 5 mm tl. sádrokartonové desky se skelnými vlákny!

Optimální protihluková ochrana

Suché konstrukce s těmito deskami mají výborné akustické vlastnosti i díky inteligentní kombinaci materiálů a skladby konstrukce, montované stěny s deskami FERMACELL mají vyšší hodnoty vzduchové neprůzvučnosti než s běžnými sádrokartonovými deskami.

Spolehlivá protipožární ochrana

Sádrovláknité desky a systémy FERMACELL mají zařazení třídy reakce na oheň A2, to znamená, že patří mezi nehořlavé materiály. Konstrukce opláštěné deskami FERMACELL dosahují požární odolnosti od 15 do 120 min.

Vynikající možnosti rychlých tvůrčích úprav interiéru se snadným upevňováním

Konstrukce FERMACELL jsou postaveny racionálně v krátké době. Bez vysychání, bez špíny a bez problémů se statikou. Sádrovláknité systémy jsou určeny pro použití od sklepa až po střechu, pro staré domy i novostavby, pro dílčí řešení až po celé objekty. Nechybí podlahové prvky, které tlumí zvuk kroků, tepelně izolují a brání šíření ohně a jsou vhodné pro hospodárnou sanaci starých objektů i pro novostavby. Samozřejmostí je kompletní program příslušenství.

Více informací najdete na www.stavetchytre.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *