Stavba

Ukliďte si po zimě garáž

Na velké předměty se hodí regálové systémy

Jestliže potřebujete využít prostor v rozích garáže, zvažte pořízení rohových regálů. K těm dokoupíte další díly a regálové systémy tím lze prodlužovat až do teoreticky nekonečných délek.

Pro ukládání velkých těžkých předmětů doporučujeme regály s velkým odstupem rámů. Jsou nejvhodnější do skladu firem, které pracují například s vybavením koupelen nebo nábytkem, ale své uplatnění najdou i v garáži nebo domácím skladu. Mají tu výhodu, že nemusíte řešit, jestli vám bude stačit délka a nosnost police, protože ta je dostatečná pro naprostou většinu všech skladovaných předmětů.

Nemusíte však zůstat jen u průmyslových regálů do garáží a skladů. Dřevěné regály dobře poslouží ať už jako speciální výbava vaší vinotéky nebo jako vhodný interiérový doplněk do koupelny nebo obýváku.

Do regálů se vejde vše

S pomocí regálů zvládnete uspořádat celý obsah vaší garáže. Velmi oblíbené jsou klasické policové regály dodávané s rozmanitými plastovými boxy na drobné věci. Do několika polic tak uložíte třeba kartonové krabice nebo přepravky a stále vám zbyde místo v plastových boxech na šrouby, hřebíky, vrtáky, klíče apod.

Vedle takových multifunkčních celků početná rodina s více auty ocení také regály na pneumatiky. Pneumatiky jsou tak všechny na jednom místě podle toho, ke kterému autu patří a navíc vás při pohybu v garáži neušpiní, ani se nikam neodkutálí. Kromě samotných pneumatik lze pořídit kombinovaný regál i na disky a pneumatiky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *