Stavba

Úžasná proměna rodinného bytu. Rodina si vše nechala dělat na míru a z výsledku je nadšená.

Od počátku šlo o rozsáhlou rekonstrukci kuchyňské linky, interiérových dveří a nábytku, při níž měla rodina jasnou představu, jak by měla dopadnout, aby výsledek splnil jejich očekávání. Rozhodla se svůj sen zrealizovat přes poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ a skrze něj oslovit dodavatele, který jim zakázku vyrobí podle přesných představ a ve stanoveném rozpočtu.

Výběr firmy pro rekonstrukci

První fází bylo nutné vyplnit zdarma krátký poptávkový formulář a popsat vše důležité, co by měla rekonstrukce a výroba na zakázku splňovat, k tomu, aby dodavatelé, kteří na poptávku reagují, mohli vytvořit vhodnou nabídku. Poptávkový formulář proto obsahoval – rozměry, materiál, termín, vizualizace a výkresy na vyžádání.  Poté stačilo poslat formulář a do pár hodin od schválení očekávat nabídky od vhodných dodavatelů přímo do e-mailu.

I tentokrát se rodina rozhodovala podle zkušeností firmy s podobně realizovanou zakázkou. Dobře ohodnocené firmy mají reference získané přímo od poptávajících přímo na stránkách poptávkového systému nebo si ukázku jejich práce vyžádáte v další komunikací, popřípadě přímo v poptávkovém formuláři, stejně jako to udělala rodina z Černošic při rekonstrukci kuchyně, dveří a nábytku.

Jak probíhala výroba na zakázku

Výroba kuchyňské linky, dveří a nábytku bylo vytvořena truhlářstvím přímo na míru na základě přiložené vizualizace a výkresů. Taktéž byl dodržen výběr materiálu, kde měla rodina jasný požadavek na dřevěný materiál z dýhy v barvě Wenge s vysokým leskem. Použití materiálu bylo započítáno do požadovaného rozpočtu rodiny na rekonstrukci.

Posuvné dveře

Do interiéru byly vybrané moderní posuvné dveře s atypickou výškou a šířkou vytvořenou na míru.

Výsledek rekonstrukce

Přesto, že se jednalo o velikou zakázku, dopadlo vše podle našich představ. Výrobky splnily naše požadavky na kvalitu a byla dodržena předem dohodnutá cena.„

Resumé

Výhodou větších poptávkových systémů jako je AAAPOPTÁVKA.CZ, které na internetu a ve stavebnictví vůbec začínají být čím dále více využívané je především úspora času a financí při výběru a realizaci stavebních prací. Kvalitní poptávkové systémy dbají také na kvalitu prací registrovaných dodavatelů a spolehlivé a šikovné firmy mohou získat reference přímo od poptávajících. Poptat zcela zdarma můžete dodavatele téměř všech prací, služeb nebo zboží. Tedy například stavební práce, interiérové přestavby, architekty, truhlářské práce a vše ostatní, co právě sháníte.

Zdroj informací:  AAAPOPTÁVKA.CZ/reference – https://www.aaapoptavka.cz/reference/7306-koupe-dveri-a-nabytku.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *