Tipy a rady

10 tipů na překrásné ložnice

Vaše ložnice se vám zdá, že by potřebovala změnu? Necítíte se v ní pohodlně a útulně? Pak rozhodně zařiďte ložnici podle naší inspirace. Uvidíte, že se vám v ní bude spát jako v pohádce.

utulna-loznice

 

Krásný a jednoduchý styl ložnice v bílých a krémových barvách je velmi elegantní a vzdušná. V takové ložnici se spí jako v pohádce. Bílá barva navíc podporuje fantazii a ložnice je tak vhodná i jako pracovna.

loznice-s-prouzky

 

Proužky jsou velmi moderní a to nejenom na oblečení, ale také na doplňcích v bytě jako je třeba povlečení v ložnici. Krásná kožená lavice před postelí je ideální na odkládání oblečení nebo vaší kabelky.

romanticka-loznice

 

Jako na zámku se budete cítit v této ložnici. V pastelových barvách navíc vypadá prostor velmi útulně a elegantně.

loznice-tmavych-tonu

Tmavá stěna za postelí dá vyniknout zlatému rámu postele. Koberec se zajímavým designem postel krásně doplňuje a výrazná lavice před postelí je akcentem celého prostoru.

seda-loznice

 

Kombinace šedé a bílé je do ložnice ideální. Je to uklidňující a jemná kombinace, která má mnoho možností, jak prostor oživit. Barevné doplňky takový prostor příjemně oživí.

barevna-roznice

Proč by ložnice musela být jenom v pastelových nebo neutrálních šedých odstínech? Barvy patří i do ložnice, tak se jich nebojte.

prirodni-vzhled-loznice

 

Dlouhé závěsy až po zem, krásná přírodní tapeta a podlaha v dekoru dřeva. Tak zde se musí spát jako v pohádce.

krasna-tapeta-v-loznici

 

Pokud si do ložnice pořídíte zajímavou tapetu a celý prostor sladíte do jejích tónů máte o útulné prostředí postaráno.

luxusni-loznice

Kdo si potrpí na luxus pak by si měl svou ložnici zařídit v do tmavých tónů, které jsou velmi elegantní a dodávají styl. Do takové ložnice se hodí dlouhé závěsy šedých tónů, kovové doplňky a pohodlné křesle pro večerní čtení.

loznice-do-hneda

 

Barvy v hnědých tónech symbolizují teplo a pohodlí domova a to patří i do ložnice.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *