Tipy a rady

3 kroky, jak koupit nový nábytek levněji a pohodlněji

Soustředit se v obchodě na výběr nábytku je komplikované, zvláště pokud vám stále někdo něco nabízí. Navíc hledáte ty správné kousky podle toho, aby se vám náklad vešel na vozík za autem. A co teprve ty ceny!

 

My máme jednoduché řešení, jak se všech těchto starostí zbavit. Nakupujte nábytek výhodně online. Představujeme 3 kroky, se kterými seženete vybavení domácnosti bez starostí a navíc ušetříte až tisíce korun.

1.Zaregistrujte se na Tipli.cz a získejte slevy

Cashback portál Tipli.cz vám pomůže ušetřit slušné peníze. Stačí se zdarma zaregistrovat, prokliknout se do oblíbeného obchodu a provést online nákup. Za každou transakci dostanete část peněz zpět na svůj účet.

Obchodník zaplatí Tipli provizi za přivedení zákazníka. O tuto odměnu se s vámi portál podělí. Tím pádem na obchodu vydělají všechny tři strany a vy můžete mít novou kuchyň nebo ložnici až o tisícovky levněji.

1.   Vyberte si nábytek ve svých oblíbených obchodech

Obrovskou výhodou nákupu online je i možnost velkého výběru. Tipli spolupracuje hned s několika nábytkářskými velikány. Aniž byste trávili hodiny cestováním z obchodu do obchodu, vyberete si nábytek pohodlně z domova.

Nejste spokojeni v jednom obchodě? Líbí se vám postel z KIKA nábytek, ale noční stolek byste raději ze SCONTO? Za ten s Tipli ušetříte až 5 %. Původní cena za takový kousek je 999 Kč, s cashbackem ho však ve SCONTO koupíte třeba jen za 950 Kč.

Kouzlo nákupů na internetu spočívá v tom, že můžete pohodlně vybírat z tisíců produktů různých obchodů a vybavit si tak interiér přesně podle svého gusta.

2.   Nechte si dovézt zboží až domů

Pokud je vaší největší noční můrou montáž skříně nebo složité postele s úložným prostorem, nechte si zboží nejen dovézt, ale také smontovat přímo na místě. Za nízký poplatek to nabízí téměř každý větší obchod s nábytkem.

Ušetřete si bolavá záda z tahání těžkých krabic a nervy ze čtení komplikovaných návodů. Stačí v online objednávce vyplnit informace o vaší adrese a požadavek na montáž odborníkem.

Už víte, ve kterém z obchodů si vyberete nový nábytek? Dejte si na čas, proberte s partnerem v pohodlí domova vše potřebné. Neplaťte víc, než je nutné, a jen počkejte, až povolané osoby vše přivezou a dají dohromady.

Cashback je navíc neomezený a platí nejen na nábytek. Nakupujte online a se slevou. Vyzkoušejte Tipli – je to rychlé a zdarma. S portálem nakoupíte oblečení, elektroniku, hračky pro děti i potřeby pro domácí mazlíčky až o 33 % levněji.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *