Tipy a rady

4 DIY nápady pro blížící se svátek zamilovaných

Zamilované rámečky

DIY valentýnské dekorace

Obyčejný rámeček můžete využít pro jednoduchou romantickou dekoraci. Postačí vám k tomu tvrdý karton, fixy a červený papír. Karton, který můžete použít klidně v nějakém vzoru zastřihněte do velikosti, aby seděl přímo do rámečku. Z červeného papíru vystřihněte srdce, které na karton nalepíte. Hotový obrázek vložte do rámečku. Druhý obrázek můžete zase popsat romantickým textem a přidat stužku na kterou připevníte drátěné srdíčko.

I květináčky mohou dostat nový romantický obal. Co třeba červený nebo růžový?

Překvapení pro drahou polovičku

DIY valentýnské dekorace

Chcete překvapit svou drahou polovičku? Vyzdobte krásně polici nebo třeba krbovou římsu. Potřebujete k tomu jen kus provázku, na který připevníte papírové kartičky s nápisem a stejně laděné kartony s nápisem, které připevníte ke kancelářské podložce na dokumenty. Místo jedné rostlinky pak můžete naaranžovat třeba krabičku se snubním prstenem. Jistě to vaše milá ocení, pokud máte v plánu ji v tento den požádat o ruku.

Drátěné srdce

DIY valentýnské dekorace

Z pevnějšího drátku vytvořte srdíčko, které zavěsíte na stužce na nějaké pěkné místo. Ideální je kompozice třeba tří různě velkých srdíček, které zavěsíte například do předsíně na věšáky. Až vaše drahá polovička přijde večer domů z práce, potěší ji, když pod srdíčky najde svou oblíbenou bonboniéru s přáníčkem, ve kterém bude krásný vzkaz jen pro ni.

Romantické vázičky

DIY valentýnské dekorace

Abyste si měli do čeho dát květiny, vytvořte si pěkné vázičky s romantickými texty. Postačí vám k tomu jakákoliv prázdná sklenice od zavařeniny, kterou zbavíte etikety. Na ni tavnou pistolí napíšete jakýkoliv text třeba LOVE nebo srdíčko. Počkáte až tavná pistole zaschne a poté celou sklenici přetřete pastelovou barvou. Pak už jen stačí umístit do nové vázy květiny, které provoní celý interiér.

 

Zdroj fotografií: pinterest.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *