Tipy a rady

7 jednoduchých DIY nápadů pro váš interiér

Originální noční stolek

DIY nápady

Chybí vám u postele noční stolek pro odkládání vaší knihy nebo mobilu? Nemůžete se rozhodnout jaký si pořídit? Zkuste improvizovat a vytvořit si noční stolek například z cihel nebo třeba starého kufru, který přebarvíte a přidáte mu nožky.

Deka která zahřeje

DIY nápady

Dopřejte si v zimě pohodlí pod vlastoručně upletenou dekou. Velkým trendem je pletení s obřími jehlicemi, už jste se jej naučili? Krásné deky, polštáře nebo pletené kabátky si můžete vytvořit doma o volných chvílích.

Stojan na nože

DIY nápady

Hromadí se vám v bytě staré knihy? Využijte jejich kouzlo a vytvořte z nich krásný stojan na nože. Knihy můžete ještě obalit balicím papírem, aby ladili s vybavením kuchyně. Pak už jen stačí je pěkně svázat stužkou.

Pryč se skříňkami

DIY nápady

Hledáte tipy, jak snadno proměnit vaši kuchyni? Sundejte horní skříňky kuchyňské linky, pořiďte si krásnou omyvatelnou tapetu, kterou nalepíte na stěnu a místo skříněk přidělejte polici, na kterou naskládáte nádobí. Prostor bude vypadat jinak, bude moderní a vzdušný.

 

Pokud však toužíte po úplně novém vzhledu vaší kuchyně, zkuste se inspirovat tímto videem.

https://www.youtube.com/watch?v=9n4-hEf1M44

Na vaše vzkazy

DIY nápady

Kancelářské složky na dokumenty, které přetřete barevným lakem budou vypadat velmi pěkně, zavěšené na stěně. Nezapomeňte přidat prázdné papíry na vaše vzkazy nebo nákupní seznamy.

Bambulkový ráj

DIY nápady

Pokud nemáte co po večerech dělat můžete při sledování vašeho oblíbeného pořadu tvořit barevné bambulky z vlny. Ty pak můžete použít na výrobu krásného povlaku na polštář, na výrobu hřejivé dečky, koberečku nebo malých zvířátek pro vaše ratolesti.

 

Jak na takový bambulkový kobereček? Inspirujte se!

https://www.youtube.com/watch?v=AIdHbhTL_UE

Voňavé svíce

DIY nápady

Rádi si po večerech zapálíte vonné svíce? Obyčejnou svíčku můžete proměnit v kouzelnou svíci plnou nádherné vůně. Stačí k ní přivázat několik tyčinek skořice, které můžete ještě převázat ozdobnou stužkou nebo lýkem. Svíčku nemusíte ani zapalovat, aby skořice provoněla celý pokoj.

 

Zdroj fotografií: https://cz.pinterest.com/

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *