Tipy a rady

Barevné hry v obýváku

 

Jasně červená, růžová, zelená, modrá či žlutá. To jsou barvy, které oživí váš obývák.

Červená se postará o nový šarm

Chuť po novém looku je silná? Pořiďte si barevnou pohovku! Jeden takový barevný kousek nábytku se postará o působivější vzhled celé místnosti. Vymalovat touhle barvou můžete také stěnu za knihovnou nebo použít na polštářky.

 

barevné hry v obýváku

Žlutá pokoj rozzáří

Jen pár drobných doplňků v sytě žluté barvě naladí příjemnou a vlídnější atmosféru celé místnosti. Pokud se bojíte velkých změn, zkuste tuto barvu testovat postupně. Nejprve třeba na žluté dece nebo přehozu, polštářích či váze. Poté můžete sáhnout po křesle, kobercích nebo závěsech.

Dřevo a modrá pro moderní look

Modrá barva je velice často spojována s námořnickým stylem, který je stále velmi populární. Kombinace ať už tmavé nebo světlé modré se dřevem vytvoří svěží moderní look. Teplé odstíny dřeva se hodí ke světlým, studeným tónům modré. Opakem je světlé dřevo k tmavě modré. Vhodná je na stěny, ale i na kusy nábytku.

 

barevné hry v obýváku

Zelená se žlutou k přírodním odstínům

Vneste příjemnou jarní náladu do vašeho interiéru na celý rok. Dřevěný nábytek v kombinaci lipově zelené a zářivě žluté nebude tak těžký a strohý. Skvělým kouskem je také žlutá květovaná tapeta s bílými květy, která celé místnosti dodá lehkost. V kombinaci se zelenými polštáři a dalšími doplňky bude místnost plná svěží energie. Kdo chce ještě více experimentovat, může vše zkombinovat ještě se světle růžovou barvičkou.

barevné hry v obýváku

Jaká barvička je ve vašem obýváku dominantní? Máte obývák v šarmantní červené nebo sázíte na jistotu neutrálních barev?

 

Zdroj fotografií: pixabay.com, homebunch.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *