Tipy a rady

Chytré hračky pro chytrá zvířátka

Je toho opravdu hodně. Ty tam jsou doby, kdy si náš Alík mohl hrát maximálně se šiškou nebo klacíkem přinesenými z lesa. Dnes mu můžete dopřát péči vskutku královskou. Luxusní potřeby pro psy přímo překypují nabídkou. Váš Punťa tak může spát v pohodlném pelíšku či boudě, z luxusních misek si pochutnávat na prvotřídním krmivu, a těch hraček, se kterými si může hrát.

Chytré hračky pro chytrá zvířátka

Dnešní hračky pro pejsky ale už dávno nejsou jen tak obyčejné hračky, ale navýsost chytré hračky, které vašeho čtyřnohého kamaráda zaměstnají i v době vaší nepřítomnosti. Takový automatický laser se například otáčí v kruhu a vašeho pejska dokáže zabavit na celé hodiny. Oblíbil si váš mazlíček aportování, ale vás už bolí ruka? Pořiďte mu vrhač míčků, ať již gravitační či automatický. Ten gravitační na rozdíl od automatického funguje na principu gravitace, proto k němu nepotřebujete síťové napájení ani baterie. Malého pejska rozhodně zabaví a udrží v kondici. Skvělým zdrojem zábavy jsou i tzv. smart míčky, tedy míčky, které mají v sobě ukryté pamlsky. Pejsek se je snaží z hračky vydolovat a to není jen tak.

Obojky s navigací a chytré dávkovače krmiva

Nabídka smartpet ale jde ještě dál. Jedná se o takzvané chytré produkty jako například GPS obojky, díky kterým už nehrozí, že se váš čtyřnohý kamarád ztratí. Tedy ztratit se může, ale vy ho díky GPS navigaci v obojku rychle najdete. Skvělé jsou i smart kamery, které vašeho miláčka mohou sledovat, když jste třeba v zaměstnání. A co pak smart dávkovač krmiva, který můžete ovládat pomocí mobilu. Vychytávek je na trhu opravdu hodně a usnadňují život nejenom samotným zvířátkům, ale i jejich majitelům.

 

Dávkovač vody

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *