Tipy a rady

Mobilní plachtové haly nabízejí ideální prostor pro skladování

Proč skladové stany?

Mobilní plachtové haly oceníte v případě rozšíření skladového prostoru. Pokud nepotřebujete místo nastálo, jsou ideální. Lze o nich přemýšlet i v tom případě, že je nutné rychle uschovat například zemědělskou techniku, materiál či zboží, se kterým se nepočítalo. Plastové skladové stany lze postavit kdekoliv. V halách se skladuje materiál, ve stanech se mohou konat hostiny pro početnější skupiny osob. Využití je ovšem mnohem pestřejší.

Rychlost a dobrá cena

Rozhodnout se pro využití mobilní haly je chytré, protože vyřešíte skladování zboží, materiálu i stojů jako mávnutím kouzelného proutku. Hala je postavena i demontována velice rychle. Materiál se dá skladovat i do výšky. Potěší i to, že je odolný proti slunci, dešti, větru i sněhu. Samotná plachta je pevná a konstrukce stabilní. Nejsou třeba betonové základy ani stavební povolení.

Na party jedině plachtové stany

Chystáte oslavu pro zaměstnance, anebo rodinu? V tom případě trefíte do černého s plachtovými stany menších rozměrů, které jsou mobilní a hezky vypadají. Samozřejmostí je střecha z nepromokavé plachtoviny a pevná duralová konstrukce. Tato možnost zastřešení je cenově výhodná, a dokonce lze zapůjčit i vytápění, klimatizaci, osvětlení.

Argoservis – pronájem skladových hal

Pokud nechcete kupovat skladovací prostory, jsou vás optimální služby firmy Argoservis. Společnost se zabývá pronájmem i prodejem skladovacích hal a párty stanů. Pronajměte si mobilní plachtovou halu a uspoříte slušnou částku. Pracovníci Argoservisu vám postaví stan doslova na jakémkoliv povrchu!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *