Tipy a rady

Moderní automaty na vodu

Automaty na vodu rozdělujeme do dvou kategorií. A to na variantu barelovou a na vodovodní řad. Druhá možnost je vhodná zejména pro větší průmyslové objekty nebo také veřejné prostory. To znamená obchodní střediska, sklady nebo samozřejmě školy. Důvodů je několik. Tento druh automatů se napojuje přímo na vodovodní potrubí, kde čerpá kohoutkovou vodu. To je pro firmy velmi úsporné řešení. Zapotřebí je ale samozřejmě složitější instalace.

Automaty na barelovou vodu

Tyto automaty jsou díky své barelové technologii velice komplexní. Barel stačí umístit do horní části přístroje a dostatečně upevnit. To je víceméně vše potřebné. Nic vám pak nebude bránit v čerpání jak osvěžující chlazené, tak horké vody k přípravě všech možných teplých nápojů. To znamená oblíbená káva, čaj a tak dále.

Díky kvalitní barelovou pramenité vodě odpadá samozřejmě potřeba filtrace vody.

Barel

Jak už bylo zmíněno, automaty jsou vybaveny prostorem pro barel o konkrétním objemu 18.9l. Znamená to, že se stanou velkým zdrojem vody na dlouhou dobu. A to pro celou rodinu. Dále má tato velikost i svůj ekologický důvod.

Díky této velikosti je není třeba tak často měnit. U kvalitních výrobců jsou také vratné. Po dostatečné dezinfekci je možné je vrátit zpět do oběhu. Nebudou se proto hromadit na v odpadu. Právě plasty, a zvláště pak klasické PET lahve, jsou velmi nešetrné a na skládkách velkých měst se mohou kupit až v tunách.

Máte-li zájem o naše automaty na vodu a také naší krystalicky čistou pramenitou vodu, přejděte na https://www.crystalis.cz/.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *