Tipy a rady

Peníze na bydlení seženete i online

Půjčit si peníze na bydlení nebo nové auto dává smysl. To je totiž majetek, bez nějž se obejdete jen těžko. Bydlet někde prostě musíte, a jelikož byty ani domy nejsou zrovna levnou záležitostí, málokdo má našetřeno tolik, aby si nemusel půjčovat.

Americká hypotéka aneb fenomén poslední doby

Možností kde si půjčit peníze je mnoho, jednou z oblíbených je v poslední době tzv. americká hypotéka. Přišla k nám ze zahraničí a mnozí Češi ji vnímají jako úžasnou šanci, nicméně skutečnost je trochu jiná. Celý ten boom okolo americké hypotéky je docela nepochopitelný, jelikož při něm jednak musíte ručit nemovitostí, jednak se jedná o neúčelový úvěr, tudíž přichází s vyššími úroky. Obyčejná hypotéka tedy bývá finančně výhodnější.

Pro velké částky nemusíte chodit do banky

Spousta lidí si vůbec neuvědomuje, že na bydlení si nemusí půjčovat jen v bance. Nebankovní společnosti se u nás zapsaly jako poskytovatelé krátkodobých úvěrů, nicméně najdou se i takové, které vám půjčí třeba milion. A s podobnými výhodami jako u rychlých nízkých půjček. Trn z paty vám vytrhne vyřízení půjčky online, čehož se u banky nikdy nedočkáte. Vše proběhne rychle a nikdo se vás nebude na nic zbytečného vyptávat. Samozřejmě je ale nutné zvážit i rizika. I nebankovní společnosti jsou dnes svazovány přísnými pravidly, nicméně dostanete-li se do potíží se splácením, zaděláte si na velké problémy, ať už si půjčíte u kohokoliv.

Závěr je tedy jednoznačný. Ať už plánujete rekonstrukci bytu, nebo koupi nového domečku, jsou to investice, na něž se půjčit vyplatí. Tedy za předpokladu, že budete schopní své závazky splácet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *