Tipy a rady

Pořiďte dětem za vysvědčení akvárium s rybičkami

Zvažte pečlivě místo pro akvárium

I kdyby se o rybičky děti nestaraly tak, jak je záhodno: pravidelné krmení, čištění vody a skel, nevadí. Tuto nenáročnou práci zvládnete sami, aniž by vás to nějak rozrušovalo. Naopak, pohled na ryby v akváriu je povznášející a uklidňující. Když pomineme zvířecí život, jejž je zajímavé sledovat, akvárium je vlastně takovým živým obrazem. Proto si pečlivě rozvažte, kam jej umístíte. Akvárium nesmí být na přímém slunci, naopak skvěle zapadne do obývací stěny a do dětského pokojíčku.

Výroba akvárií na míru

Pokud máte přesnou představu a znáte rozměry, můžete si nechat postavit akvárium na míru. Akvaristika se stane vaší zálibou již po pár hodinách sledování ryb. Pamatujte, že nad akváriem musí být dostatek prostoru na pohodlné sypání krmení i občasné sáhnutí do vody. Akvárium nemůže být zapasováno přesně do nábytku, neboť by se vám mohlo stát, že už jej nikdy nevyjmete.

Akvária pro začátečníky i zkušené chovatele

Zkušeným chovatelům rybiček není potřeba popisovat úskalí a radosti začínajících akvaristů. V případě, že shánějí další akvária pro narozené rybičky nebo pro nový druh, který se do stávajícího akvárka nevejde, mají jedinečnou možnost pohodlného výběru z domova. Akvatera.cz představuje akvária na míru i již postavená pro zkušené a začínající chovatele. Výroba akvárií zkušenými akvaristy a zručnými řemeslníky je podpořena kladnými referencemi chovatelů, kteří se pro akvária do obchodu stále vracejí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *