Tipy a rady

PREFA naděluje zdarma vstupenku do PVA EXPO Letňany

PREFA nás zve na STŘECHY PRAHA 2020

Společnost PREFA Aluminiumprodukte se letos rozhodla dát zájemcům o účast na veletrhu velkorysý dárek. Je jím čestná vstupenka zdarma. Stánek společnosti bude mít č. 315 a najdeme ho v hale 3. Vítáni jsou nejen řemeslníci, stavaři a architekti, ale také studenti a všichni zájemci o informace z řad široké veřejnosti.

Historie střešní krytiny PREFA přesahuje sedm desetiletí

Společnost PREFA je výrobce vysoce kvalitních hliníkových střech s dlouhou tradicí. Její historie se začala psát v druhé polovině čtyřicátých let minulého století v Rakousku. Zakladatel firmy klempíř Alois Gödl vytvořil v době, kdy se prováděly velké opravy poválečných škod, střešní tašku z hliníku. A podle způsobu výroby, který zahrnoval lisování a falcování, ji nazval PREFA. O vysoké kvalitě této krytiny svědčí fakt, že ji i po více než sedmdesáti letech můžeme vidět na střechách salcburských domů. V průběhu času se sortiment i působnosti společnosti PREFA výrazně rozšířily.

Z bohaté nabídky střešních krytin PREFA si vybere každý

PREFA dnes dodává kompletní střešní a fasádní systémy, které jsou dostupné i s matnou povrchovou úpravou. Střešní krytiny PREFA jsou skvělou volbou pro stavbu a rekonstrukci rodinných domů i moderních architektonických projektů. A uplatnění nacházejí i u historických objektů. Střešní krytiny PREFA se ctí obstojí i v opravdu náročných podmínkách, jsou tedy vhodné i pro horské chaty. Slogan „Střecha silná jako býk“ zcela vystihuje jejich kvalitu a odolnost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *