Tipy a rady

Revizní technici mají svou aplikaci INSPECTO

Revizní technik má pestrou práci. Spoustu času ze své pracovní doby tráví na cestách u zákazníků, administrativu pak řeší v kanceláři. Je to poměrně nešikovné, vždyť daleko lepší by bylo mít možnost, provést co nejvíce úkonů přímo u zákazníka. A právě proto přišla aplikace INSPECTO pro provádění revizí VTZ. Můžete si ji s sebou vzít kamkoliv – v telefonu, tabletu či notebooku, a mít svá data stále s sebou.

Co všechno INSPECTO umí?

Aplikace je určená přímo revizním technikům. Podíleli se na jejím vývoji a stále mají šanci ovlivňovat výsledné zpracování. Právě to je jistě důvod, proč je zpracována tak zdařile a obsahuje vše potřebné.

INSPECTO se ze všech sil snaží minimalizovat administrativu. Usnadňuje výkon revize, ale i její zaznamenání. Dokáže při vyplňování využívat citace z ČSN norem a pracuje s více než 20 000 položkami z databáze závad. A především ji můžete využít přímo v místě revize.

Komu je určená?

Hodí se všem revizním technikům, provádějícím revize vyhrazených technických zařízení. Bez ohledu na to, kolik zákazníků mají či jaké technické zařízení revidují. Software aktuálně obsahuje modul pro revize elektrických technických zařízení složený z oddílů Zařízení pro oblouková svařování, Elektrické stroje, Elektrické spotřebiče a Systém ochrany před bleskem. Během podzimu přibude oddíl Elektroinstalace.

Jak funguje?

Po přihlášení do online aplikace INSPECTO se dostanete na hlavní rozcestník. V něm lze revizi naplánovat, zahájit, vrátit se k poslední, otevřít archiv, přidat klienta do databáze či přidat měřidlo. Rozhraní je intuitivní, ve všech krocích vás jasně navede správnou cestou. Aplikace umožňuje vytvořit fotodokumentaci závady a hlídá za vás, aby data byla validní.

Je hezké vidět, že se vývojáři nezaměřují jen na mainstreamové skupiny uživatelů, ale myslí i na konkrétní profese. Revizní technici mají díky INSPECTO po problémech.

 

 

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *