Tipy a rady

Tři bezva tipy, jak doma rychle uklidit

Svatá trojice

Opravu to máte už naknap, než přijde návštěva? Ukliďte základní tři místa, které vaše návštěva rozhodně uvidí. Záchod, předsíň a obývací pokoj.

 

Na záchodě to rychle provoňte, setřete vlhkým hadrem prkýnko a přidejte vůni do záchodu, která po spláchnutí záchod provoní. V předsíni skliďte boty do botníku, pohozené bundy pověste na věšák a v obývacím pokoji načechrejte polštáře, setřete prach z konferenčního stolku a televize. Výsledek bude působit uklizeně, čistě a perfektně.

 

rychlý úklid

Třináctá komnata

Nestíháte a doma máte opravdu šílený nepořádek? Návštěva je už skoro za dveřmi. Co teď? Vezměte prádelní koš a všechen nepořádek, harampádí a vše, co nemá být v obývacím pokoji, na chodbě nebo v koupelně odneste do ložnice, kde to zavřete před návštěvou. Je to místnost, kam vaše návštěva rozhodně nepůjde a vy si tak můžete v klidu vychutnat kávu nebo čaj, jelikož víte, že byt je čistý a nepořádek schovaný v tajemné komnatě.

Vůně dělá divy

Během úklidu nezapomeňte zapálit vonné svíčky nebo tyčinky. Osvěžit vzduch můžete také osvěžovačem příjemné vůně, pěkná je vanilka, citrón, levandule nebo skořice. Díky nádherné vůni, která se bude prolínat bytem bude váš byt cítit jakoby byl právě uklizen tou nejlepší hospodyňkou. Nepřežeňte to však s kombinacemi vůně. Ideální je byt provonět osvěžovačem jedné vůně a tou samou vůni pak zapálit v podobě svíčky.

 

Zdroj fotografií: unsplash.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *