Tipy a rady

Usaďte se tak, aby se vám v práci líbilo – stačí kvalitní kancelářská židle

Sezení není radno podceňovat

Máte-li při výběru kancelářské židle volnou ruku, buďte rádi. Zaměřte svou pozornost na takový kus nábytku, jehož výrobce se zabývá návrhy kanceláří a ví, co je u takové pracovní, jednací či konferenční židle potřeba. Jedině tak budete spokojeni, motivováni, a ještě podpoříte své zdraví.

Myslete na svá záda a hledejte kvalitní kancelářské židle s dlouhou životností. Ta navíc může být díky svému neotřelému designu a originálnímu technickému řešení ozdobou vašeho pracoviště. Hned se sem budete raději vracet!

Vyzkoušejte předem, jak se vám sedí

Dobré firmě záleží na tom, jak se cítíte. Proto si dovolte ten luxus, že se na svou vyhlédnutou židli posadíte dříve, než za ni zaplatíte. Záleží totiž na mnoha faktorech, jež vaše příjemné posezení ovlivní.

 

Židle by měla být přizpůsobena vaší výšce, způsobu práce i času, který u ní každý den strávíte. Kancelářský nábytek Praha vám dveře nezavře, navíc tu na vás čeká odborně proškolený personál, jenž umí poradit a vybrat vám sezení přímo na míru. 

Kancelářské židle Praha: design, ergonomie, kvalita

Doporučujeme pořídit židli střední nebo vyšší třídy, u níž výrobce myslel na ergonomii pro každodenní práci u počítače. Ideální je, když lze židli různě nastavovat. Roli hraje i materiál, z něhož je vyrobena. Jistě oceníte bederní opěrku, podhlavník, područky. Za židli nemusíte navíc zaplatit horentní sumu. Na trhu najdete také ekonomické kancelářské židle, jež splní požadavky i náročnějších uživatelů.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *