Tipy a rady

Využijte likvidace skladů a zkrášlete svůj domov za akční ceny

 

Výprodeje mají rádi všichni. Proto neváhejte a zamiřte na Tipnet.cz. Tento obrovský e-shop má i bohatou kategorii vybavení a doplňků do domácnosti. Pořádně ji prostudujte, jistě najdete způsob, jak si za pár stovek korun udělat radost. Nebo vám nevadí investovat vyšší částku? Máme pro vás pár tipů.

Nová pánev nebo multifunkční hrnec

Naučte se vařit rychleji s použitím moderní techniky. Třeba multifunkční hrnec zvládne 8 různých funkcí – péct, vařit, smažit, fritovat a další. I dobrá pánev s keramickým povrchem by v žádné kuchyni neměla chybět. Udělejte si radost a zjednodušte si přípravu pokrmů. K některým výrobkům dostanete navíc kuchyňskou rukavici zdarma.

Hezčí poštovní schránka

Líbí se vám pohádkové poštovní schránky se stříškou? Či zvolíte raději obyčejný model se zásobníkem na noviny? Pro milovníky moderního stylu se nabízí nerezové schránky. To všechno nyní se slevou. Obyčejné schránky pořídíte cca kolem 600 Kč, nerezové stojí přes tisícovku.

Pohodlnější lůžkoviny

Co takhle usínat v měkkém saténovém povlečení, které vás bude v létě příjemně chladit? Nebo už vyměňte své staré těžké peřiny a pořiďte si novou vrchní matraci z paměťové pěny. Rozdíl poznáte hned.

Sladěné květináče

Někdy i malý detail udělá velký rozdíl. Co byste řekli třeba sladěným květináčům? Vyberte si jednu barvu a použijte ji pro květináče v celé místnosti, nebo rovnou v celém bytě. Můžete investovat i do těch samozavlažovacích, díky nimž budete moct odjet na dovolenou, aniž byste museli úkolovat známé, aby vám chodili zalévat květiny. I ty jsou zrovna ve slevě, a ještě k nim dostanete zahradní rukavice zdarma.

Rozhodně prozkoumejte e-shop Tipnet.cz, protože akčních nabídek tam aktuálně mají opravdu mnoho. Využijte akce a zkrášlete si domov. Mimochodem v kategorii výprodeje najdete i bazény a vybavení na zahradu.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *