Tipy a rady

Zavřené ASKO nás od nákupů neodradí. Kupujte nábytek online se slevou

 

A také můžete ušetřit na ASKO díky slevám, kupónům či dopravě zdarma.

Bezva sleva na sedací soupravy

Vaše stará sedačka už je prosedělá či opotřebovaná? Asi bude nejvyšší čas se porozhlédnout po nové! V Asko Nábytek nyní pořídíte sedací soupravy o 10% levněji, což se rozhodně vyplatí. Akce platí od 18. do 22. listopadu, proto neváhejte a kupte si ji pokud možno v tomto čase. Byla by přece škoda za ni platit více, když nemusíte.

S Click & Collect a platbou online ušetříte

Asko také až do 26. 11. 2020 nabízí akci Click & Collect, díky které dostanete slevu 5%. Jak to funguje? Jednoduše si stačí v jejich e-shopu vybrat zboží a nechat si ho poslat na pobočku, kde si ho následně vyzvednete. Také je potřeba zaplatit tuto platbu online a sleva 5% je vaše. Využijte tedy této akce a ušetřete pěkných pár stovek.

Zima s novým světlem

Den se sice stále zkracuje a světla ubývá, ale doma vám jedno nové světlo může klidně přibýt. Asko totiž nabízí do 26. 11 skvělou akci na lampy a svítidla. Pokud tedy zrovna máte v plánu kupovat do svého domu či bytu nové osvětlení, určitě ho pořiďte v tomto e-shopu. Ušetříte krásných 15% z původní ceny! To je super, no ne?

 

V tyto dny poštovné neplatíte

Asko Nábytek standardně nabízí dopravu zdarma, pokud celková hodnota objednávky přesáhne 25 tisíc korun, nebo si zboží můžete bez poplatku vyzvednout na jedné z prodejen. Ve dnech 19. a 20. listopadu se však tato hranice posouvá dolu a to velice výrazně. Dopravu budete mít v tyto dny zdarma již od 3 000 Kč! Nepropásněte tedy tuto akci a ušetřete, co se dá.

Další slevy na nábytek

Nestačí vám tyto slevy? V rámci Black Friday ušetříte na nábytku opravdu všude. Například XXXLutz nabízí až 50% slevu. Řada dalších obchodů se také pouští do akcí na Černý pátek. Tak se koukněte na portál PromoKupon, abyste žádnou z těchto akcí nepropásli.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *