Úložné prostory

Jednoduché řešení pro atypický interiér

 
Do podkroví jako ulité
 
Dřevěné trámy a skosené střechy většinou brání tomu, abyste si pořídili kvalitní sériový nábytek. Poté zjistíte, že vám chybí dostatek úložného prostoru a stále máte v bytě spousty nevyužitého místa. Poraďte se s odborníky, kteří vám poradí jak efektivně využít každý prostor ve vašem interiéru, aby vám nic nechybělo.
 
Vestavěné skříně jsou vyráběné z kvalitních a nadčasových materiálů, takže nemusíte mít obavy, že by vám za pár let vyšly z módy. Jednoduchý design skříní si můžete sami zpestřit různými potisky a deskami z barevných skel, které si můžete vybrat podle svého gusta z velké škály odstínů. V současnosti jsou velmi moderní barevné a abstraktní motivy. V dětském pokoji můžete využít i obrázky zvířat.  
 
Nebojte se kombinovat
 
Pokud máte v interiéru stěnu velkých rozměrů, zkuste se zamyslet nad tím, jak ji můžete maximálně využít. Například kombinace moderní skříně a robustní knihovou v minimalistickém designu vypadá elegantně a nadčasově. Získáte tak více prostoru, kam uložit všechny vaše věci. Včetně fotografií, suvenýrů a knih, které si jednoduše vystavíte v atypické knihovně. 
 
 
3D návrhář vám zjednoduší práci
 
Díky dnešním vymoženostem si můžete sestavit skříň přímo tady a teď na počítači. 3D návrhář je lehce ovladatelný program, díky kterému si nezávazně a rychle představíte, jak skříň a její vnitřní prostor bude vypadat.  Můžete si jí jednoduše přizpůsobit vašim potřebám. Sami si určíte, kolik potřebujete poliček, zásuvek a dalších praktických funkcí. Po odeslání vám do dvou dnů přijde zpět kalkulace, Vámi zadané skříně.
 
Zařiďte si váš dům prakticky, funkčně a stylově. Vestavěné skříně na míru od firmy Amonit splní vaše očekávání.
 
 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *