Úložné prostory

Vestavěné skříně 3 krát jinak

 
Designové a praktické skříně
 
Jedním z důvodů, proč zvolit vestavěnou skříň je to, že maximálně využijete daného prostoru od země až ke stropu. Získáte tak spousty úložného prostoru, kterého není nikdy dost. Do horních nástavců můžete například uložit sezónní věci, které by vám jinak zabíraly spousty místa a překážely. 
 
V současnosti jsou skříně vyráběné tak, abyste měli jistotu její investice. Zhotovují se na míru z odolných materiálů. Design si tak volíte sami a záleží pouze na vás a vašem vkusu. Vybírat můžete z velké škály barev. Přiklonit se můžete jak k moderním a nadčasovým kombinacím nebo k těm veselým a extravagantním. 
 
 
Skříně jako dělicí příčky
 
Někdy je zapotřebí něco schovat. Pojezdové dveře mohou složit také jako dělící příčky. Zvolte tento způsob řešení do interiéru, ve kterém potřebujete oddělit část místnosti. Jednoduše schováte otevřenou šatnu i malou ložnici. Funkční dělící příčky se uplatní i v komerčních prostorách, za které schováte i malou kuchyňskou linku. Pracovní prostor pak nebude ničím narušen ani hučením rychlovarné konvice.
 
Navrhněte si vlastní originál
 
Máte nějaké specifické přání? Výroba atypického nábytku v dnešní době není nic neobvyklého. V současnosti můžete využívat spousty vymožeností a služeb. Nechte si poradit od zkušených designerů nebo si navrhněte vlastní návrh. Poté si pouze najděte vhodného výrobce, který vaše nároky splní. 
 
Mějte na paměti, že originalitě se mezi nekladou. Tak zapojte svou fantazii, například při realizaci takové knihovny nebo regálů. Inspirace číhá na každém kroku a internetu obzvlášť.
 
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *